MEDYA KÖŞESİ

Telekız, diğerlerinden niçin farklıdır?

Tele-kız eşittir no dırdır! Telekız sevişmenin ortasında bilinmeyen bir sebepten ağlamaya başlamaz.

Telekız, diğerlerinden niçin farklıdır?
GAZETECİLER.COM
Ayşe Özyılmazel, telekız ile "sevgili, flört, kız arkadaş, nikâhlı eş" arasındaki farkları anlatıyor bugün ve sorguluyor:

"... acaba erkekler sevgilileri-eşleri ortalıkta bekâr gezen yüzlerce taş gibi hatun kişi varken neden telefonla kız çağırıp seks yapmak istiyor? Üstelik üstüne bir de para vererek.

Ayşe kardeş etmeyin eylemeyin. Sizin bu satırlarınızı okuyan biri de cümle erkek milletinin beşikten mezara telekız peşinde koştuğunu sanır.
Yok öyle bir şey.
Dedik ve Ayşe Özyılmazel'in yazısına geldik dayandık.
Bakın neler yazıyor.

 

Eğri oturup doğru konuşursak, üşenmeyip çevremizdeki erkeklerden hadiseyle ilgili dürüst cevaplar alırsak, işte çünküler...

Çünkü 1: Tele-kız eşittir no dırdır! Telekız sevişmenin ortasında bilinmeyen bir sebepten ağlamaya başlamaz. Sabah uyandığınızda size anlam veremediğiniz bir biçimde surat asmaz. Hatta sabah uyandığınızda yanınızda olmaz!

Çünkü 2: Tele-kızın masrafı bellidir! Sevgiliniz ya da yeni tavlamaya çalıştığınız bir kadın gibi onu yemeğe çıkarmanız, yalandan güzel sözler söylemeniz, gönlünü eğlemeniz, hediye almanız ve eşref saatini beklemeniz gerekmez.

Çünkü 3: Tele-kızın haftada 5 gün başı ağrımaz! Bu maddeyi açmama gerek yok herhalde, herkes anladı.

Çünkü 4: Tele-kızla istediğiniz gibi seks yapabilirsiniz. Önsevişmeyi atlayıp direkt konuya girebilirsiniz. Özetle tele-kızın Türkan Şoray kanunları yoktur.

Çünkü 5: Tele-kızla performans endişesi yaşamazsınız (En önemli 'çünkü' de budur herhalde). Bütün hadise olduğu kadardır, elinizden geldiği kadardır, canınız ne çekerse ortaya karışık yapmaktır.

Çünkü 6: Çünkü her "Alo" dediğinizde farklı bir fıstıkla paşa gönlünüze göre bir gece geçirebilirsiniz.

Çünkü 7: Tele-kız seviştikten sonra tavana bakıp sesini Küçük Emrah tonuna getirerek; "Şimdi ne olacak?" sorusunu patlatmaz. Ne olacağı bellidir, parasını alır ve gider.

Çünkü 8: Tele-kız ertesi gün aramanızı beklemez ve aramayınca "adi adam" ilan edilmezsiniz.

Gördünüz mü şimdi; açılan sandık sayısı belli, geçerli oy sayısı belli "Alo bana 90- 60-90 bir kadın lütfen" çeken erkekler pek de haksız sayılmazlar.

 

Ayşe hanımın yazısının tamamını okumanız için link vermeden önce şöyle bir soralım:

"Kardeşşşş... Bu kadar çok şeyi sen nereden biliyorsun?"

Yorumlar