MEDYA KÖŞESİ

Tecavüz 'mağduresi' atlar canlı yayında!

"Tecavüz Edilen Atlar Canlı Yayında" duyurusu altında izleyenleri neye uğradığına şaşırtan Cüneyt Özdemir kendisi bile dayanamadı ve gülme krizine girdi!

Tecavüz 'mağduresi' atlar canlı yayında!
GAZETECİLER.COM (özel) Cüneyt Özdemir 5N 1K'da unutulmaz bir canlı yayına imza attı. Günün ilginç haberlerinden birini ekrana taşıyan Özdemir, "Tecavüz Edilen Atlar Canlı Yayında" duyurusu altında izleyenleri neye uğradığına şaşırttı.

Günün akla ziyan haberlerinden biri olan olay gazetelerde de yer almıştı. 'Çapkın beygir' başlığıyla geçilen haberde 'İpini koparan sütçü beygiri, yarış atlarının bulunduğu çiftliğin çitlerini yıkıp, dişi yarış atların arasına daldı. 5 dişi ata tecavüz edip, kirletti.' deniyordu. Cüneyt Özdemir haberi es geçmemiş ve içine girmiş. Özdemir, 5N 1K'da, "mağdure at" olarak spot attığı atın sahibiyle canlı yayında sohbet etti.

İzmir'de saf kan yarış atları bir aygırın tecavüzüne uğrayan Mustafa Akın, soruları cevaplarken, Özdemir sık sık 'gülmekten' kendisini alamadı.

CÜNEYT ÖZDEMİR GÜLME KRİZİNE GİRDİ!

Tecavüze uğramış atların sahibi yaşadığı trajediyi bütün içtenliğiyle anlatınca Özdemir canlı yayında gülme krizine girerek zaten yeterince ilginç olan haberi daha da ilginçleştirdi.

Özdemir gülme krizine girince spot "mağdur atlar" olarak değiştirildi. Sonra da atın gözüne bant çekildi.



İnciraltı Atlı Spor Tesisleri'nden katılan Akın, soruları cevaplarken, Özdemir, 'gülmekten soru soramıyorum.' dedi.

TRAJİKOMİK BİR OLAY

"Korkunç bir olayla" karşı karşıya olduklarını belirten Akın, aygırın ellerinde olduğunu ancak sahibini bulamadıklarını söyledi. Akın, "Burada üç saf kan yarış atı ve üç binek atımız var. Buna tecavüz demeyelim. Trajikomik bir olay. Bahar ayı geldi. Çiftleşme dönemi. Sanırım erkek aygır, sabaha karşı çitleri kırarak, yan bahçeden çiftliğimize girdi. Burada "Happy Girl" isimli safkan Dinyeper'in yavrusu yarış atımıza tecavüz etti. Bahar ayı olduğu için bu atlarda istekli. Rızayla çiftleşme desek daha iyi olur. Beşiyle de çiftleşmiş. Sabah ve gece çiftleşme olmuş." diye konuştu.

150 Milyara yakın maddi kayıba uğrayabileceklerini belirten Akın, "İngiliz taylarının yavruları olursa bu bizim 4 yılımızı alacak. Normalde bunların çiftleşeceği erkeklerin soyu ve sopu belli olmalı ki, doğan yavru safkan yarış atı olsun. İki ingiliz kısrağı için 4 yıllık zarar söz konusu." dedi.

Yasal işlemleri başlattıklarını belirten Akın, kime dava açacaklarını bilemediklerini söyledi.


CANLI YAYINA ÇIKMAK İÇİN
ARPA İSTEDİ

Cüneyt Özdemir
programa girmeden önce de twitter'da şuna yazmıştı:

"Atların sahibi canlı yayına çıkmak için 5 çuval arpa istedi. Prensip olarak para isteyen hiçkimseyi canlı yayına çıkartmadım ama arpa bir ilk"


YASAL UYARI: Kaynak göstermeden kullanan siteler hakkında yasal işlem başlatılacaktır...
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum