MEDYA KÖŞESİ

Tatlıses'in açıklamasına İlter'den jet yanıt

İbrahim Tatlıses'ten helen sert yalanlama üzerine CNN Türk ekranlarında konuşan Balçiçek İlter, tehdit iddasının arkasında durdu.

Tatlıses'in açıklamasına İlter'den jet yanıt
GAZETECİLER.COM
Gazete Habertürk yazarı Balçiçek İlter'le İbrahim Tatlıses arasındaki gerilim düşmek bir yana giderek tırmanıyor. İlter CNN Türk ekranlarında iddialarını tekrarlarken ünlü türkücünün yaptığı açıklamayı yorumladı.

Tatlıses'in kendisini tehdit ettiği yönündeki iddiasını köşesine taşıyan İlter'e aynı gün sert bir cevap geldi. 'Tehdit ettiğimi ispatlasın Şanlı Urfa'ya geri dönerim'diyen Tatlıses iddiaları yalanladı. İlter ise ünlü türkücünün sert suçlamalarda bulunduğu açıklamasına CNN Türk ekranlarında yanıt verdi.

"Benim bu olaydaki konum İbrahim ya da Ahmet değildi. Ben ırada kadına olan bakış açısını, bir kafa yapısını eleştirdim. Yazdıklarım, söylediklerim ortada, bir adım da geri atmıyorum bu noktada. Ancak, burada kadına bakış açısını değil de 'şunu yaptın mı bunu dedin mi?' sorularına yönelmek doğru değil. İbrahim Tatlıses, telefonda da öfkelendi zaten, hem gazeteciye tehdit hem de kadına bakışı açısından önemli."

İşte o anlar:

 

 
ÇOK OKUNANLAR