MEDYA KÖŞESİ

Taraf yazarı Sözcü'ye ve Hürriyet'e çaktı

Ylmaz Özdil'in köşe yazısı ile birlikte Taraf'çılar coştu. Araya Sözcü'yü de katıp darağacına Kemalizmi çektiler... İşte o yazı;

Taraf yazarı Sözcü'ye ve Hürriyet'e çaktı
GAZETECİLER.COM - Taraf yazarı coşmuş ki ne coşmuş...
Yıldıray Oğur da bunlardan biri...
Yılmaz Özdil'in yazısını fırsat bilip, Sözcü'ye...
Özünde de Kemalistlere çakmış...
İrtica ile aynı kefeye koymuş...
MGK'da "iç tehdit" olarak nitelenmesini temenni etmiş...

İşte Yıldıray Oğur'un KEMALİSTLERE vurduğu yazı;

ÖNCE SÖZCÜ'YE ÇAKIYOR

"Sözcü gazetesinin açık nefret suçu, Vakit gazetesinin nefret suçları kadar, STV'deki spikerin saçmalamaları kadar dikkatini çekmiyor Ayşenur Arslanların, NTV'dekl Yazı İşleri'nin, bu pasları kaçırmayan Mehmet Yılmazların, Ahmet Hakanların, gazeteciler derneklerinin, Basın Konseyi'nin." Vakit İslamcıların bunlarda Kemalistlerin yaramaz çocukları zaten.

SONRA YILMAZ ÖZDİL'E

(...) Ayda 500 bin kişinin okuduğu Hürriyet'm, beş dil bilen reklamcıdan ayda beş bin dolar kazanan borsacıya forvvard rekortmeni yazarı Yılmaz Özdil'in güya başkalarının düşündüklerini aktarır gibi yapıp söylediği "Yumruğunu adaletin tokmağı yerine koyup, Ahmet Türk'ün burnuna inen kişi, bu ülkede pek çok kişinin duygularına tercüman oldu..." cümleleri de dikkatinizi çekmeyecek mi?
Yılmaz Özdil de mi münferit? "Yanlış yapmış ama çok tatlı ve komik" öyle mi?
(...)
Böylesine bu sokağın esnafı, öylesine bu camianın kaşarlı bir faşizm çeşididir onunki, öyle mi?

FİNALDE ÖZE GELDİ, KEMALİSTLERE VURDU

Bu münferit lafı size de bir yerlerden tanıdık gelmiyor mu? Bir zamanlar İslamcılar, solcular, milliyetçiler yaptıkları hatalarının başlarına bela olmaması için her şeye "münferit" derlerdi. Şimdi münferit sırası Kemalistlere mi geldi?
Bu marjinallerin, bu münferitlerin hepsinin Kemalist, ulusalcı olması da bir tesadüf mü?

Hadi saldırgan maganda. Nişantaşı, Ulus, Adalar'da yok satan Sözcü de mi maganda? Hürriyet'm üçüncü sayfası teslim edilen yazarı da mı maganda? Ya internette Ahmet Türk haberlerinin altına "oh olmuş" diye yorum yazan o binlerce insan?

"Münferit" diye diye şımartılan bu "Radikal Kemalizmin" artık 150 bin kişinin evine giren gazeteleri olması, Hürriyet'in köşelerini ele geçirmesi, internet yorumlarının yüzde 8o'nine hâkim olması sizi korkutmuyor mu?
(...) Bundan 10 yıl sonra Milli Güvenlik Kurulu'nda en öncelikli iç tehditler sıralamasında karşımıza "Radikal Kemalizm tehdidi" diye bir şey çıkarsa kimse şaşırmasın.
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar