MEDYA KÖŞESİ

Taraf yazarı Altaylı'yı canlıda şoke etti!

Teke Tek'e konuk olan Taraf yazarı Amberin Zaman program botunca ilginç resimler verdi. Zaman hiç de alıştığımız gazetecilerden değil!

Taraf yazarı Altaylı'yı canlıda şoke etti!

GAZETECİLER.COM

Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın Gazete Habertürk'te yayınlanan Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ röportajı dün akşam Teke Tek'te tartışıldı. Ama programda dikkat çeken bazı ayrıntılar da hayli ilginç.

[photos]

Taraf yazarı Amberin Zaman tartışma boyunca ilginç resimler verdi. Zaman, alışılagelmiş Türk gazeteci tipolojisinin dışında bir isim. Taraf yazarı programda yer yer Fatih Altaylı'ya sorduğu sorularla şaşırttı, yer yer de sorulara verdiği cevaplarla.

BAŞBUĞ NEDEN SİZİNLE RÖPORTAJ YAPTI?

Amberin Zaman değerlendirmesini yaparken Fatih Altaylı'ya İlker Başbuğ'un psikolojisi üsütne sorduğu sorularla Altaylı'yı zor durumda bıraktı. Özellikle, Başbuğ'un ordunun imaj sorunu üzerinde sorduğu soru karşısında Altaylı ne diyeceğini bilemedi adeta. Fatih Altaylı'nın suskunluğu karşısında Amberin Zaman konuşmasına devam etti.

İşte o anlar:

 

BEN BU SORUNUN CEVABINI BİLMİYORUM, BİLMEDİĞİM BİR KONUDA KONUŞAMAM!

Fatih Altaylı programın konuklarından Taraf yazarı Amberin Zaman'a İngiltere'de İRA ile ingiliz ordusu arasındaki mücadeleyi sordu ve Türkiye'deki durumla kıyaslamasını istedi. Ama aldığı cevap karşısında adeta şok oldu. Amberin Zaman hiç de alışık olmadığımız bir cevap verdi.

'Ben bu sorunun cevabını bilmiyorum, bu konuda konuşacak kadar yetkin değilim, uyduramam'

İşte o anlar:

|

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum