MEDYA KÖŞESİ

Tamam! Bu kadar yeter Ece Hanım!

Reşadiye saldırına dair şoke detaylara ulaştığını iddia eden Taraf yazarı Emre Uslu, sunucu Ece Üner'in ısrarlı sorularına direnince ilginç diyaloglar yaşandı...

Tamam! Bu kadar yeter Ece Hanım!
GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranından Ece Üner'in sorularının yanıtlayan Taraf yazarı Emre Uslu, PKK'nın Reşadiye saldırısına dair şoke eden bazı bulgulara ulaştığı yönündeki iddiaları tekrarladı. Ece Üner'in detaylara dair ısrarı canlı yayında ilginç diyaloglara konu oldu.

Akşam Raporu'na ABD'den bağlanarak konuşan Uslu, Ankara'daki patlamayı yorumlarken Reşadiye saldırısına dair ulaştığı çok çarpıcı bazı somut bulguları olduğunu söyledi. Uslu, Ece Üner'in bu bulguların ne olduğu yönündeki ısrarlı sorularına karşılık "yakında bunu Taraf'ta yazacağım" dedi.

Taraf
yazarı, Üner'in inat etmesi üzerine Reşadiye "saldırısı esnasında orada olmaması gereken bazı kişilerin orada olduğunu" söylemekle yetindi.  Uslu, Üner'in "kim o kişiler" diyerek yine ısrar etmesi üzerine ilginç bir yanıt verdi. Taraf yazarı 'Ece Hanım iyi gazetecisiniz tamam, ama bu kadar yeter' diyerek sohbete nokta koydu.

İŞTE O ANLAR: