MEDYA KÖŞESİ

Tahliyelerden girdiler türbandan çıktılar!

Tansel Çölaşan ile Fikri Akyüz, Habertürk ekranlarında birbirine girdi, polemik bitmek bilmeyince diğer konuklar da tepki gösterdi...

Tahliyelerden girdiler türbandan çıktılar!
GAZETECİLER.COM
Habertürk
 ekranları gecenin ateşli tartışmalarından birine sahne oldu. Atatürkçü düşünce Derneği Başkanı Tansel Çölaşan ile Fikri Akyüz'ün birbirine girdiği tartışmada hükümete dönük fişleme suçlamaları ve tutukluluk süresini sınırlayan yasal düzenleme masaya yatırıldı.

Balçiçek İlter'in modere ettiği Karşıt Görüş gündeme bomba gibi düşen Hizbullah tahliyeleri ve yargı kurumlarına dönük eleştirileri gündemine aldı. Programa Tansel Çölaşan ile Fikri Akyüz arasındaki polemik damga vurdu.

Çölaşan, ADD'nin türbanlı öğrencilere burs vermediğini söyleyen Akyüz'e 'Yalan söylüyorsunuz. Ben sizin Kanaltürk'teki (Ters Cephe) programınızda değilim. Siz hiç hukuk devleti nedir bilmiyorsunuz, o yüzden de hukuk devletinin yanında durmuyorsunuz, kanun devletinin üstünde oturuyorsunuz.' dedi. Akyüz'ün ADD'nin uygulamalarını eleştirmesine devam etmesiyle tırmanan gerilim stüdyodaki diğer konuklarından da tepkisini çekti.

İşte o anlar:



ÇOK OKUNANLAR