MEDYA KÖŞESİ

STV'den Osman Paşa'ya 1 dakika!

Osman Pamukoğlu'nun "sap mı saman mı yakacağız hepsini" sözlerine Samanyolu TV'den yanıt geldi...

STV'den Osman Paşa'ya 1 dakika!

Antalya'da Samanyolu TV'yi eleştiren, hatta "yakarım" diyerek gündeme bomba gibi düşen Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'na cevap geçikmedi. Yapılan açıklamada yine Pamukoğlu'nu kızdıran miting rakamları verildi.

Pazar günü Antalya'da miting yapan Hak ve Eşitlik Partisi'nin (HEPAR) Emekli General olan Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Samanyolu TV'yi (STV) kast ederek, "O, adı saman mı, sap mı, o televizyonun uzantılarını, bütün saplarını, bütün samanlıklarını, hepsini yakacağız" demişti.

Pamukoğlu'nun büyük tepki çeken bu çıkışına STV'den, Pamukoğlu 1 Dakika" başlığı altında cevap geldi. Samanyolu Haber TV'nin Yayın Yönetmeni Metin Yıkar www.samanyoluhaber.com'da yayınlanan açıklamasında, Pamukoğlu'nun boş meydanlarda yaptığı mitinglere göndermede bulundu. Türkiye'nin zor günler geçirdiğini ifade eden Yıkar, "Meydanlarda 40-50 kişiden fazlasını toplayamayan Pamukoğlu tehditler savurabilir ama halk neyin ne olduğunu çok iyi biliyor." dedi.

Metin Yıkar'ın Pamukoğlu'nun sözleri üzerine
 yayınladığı cevap metninden satırbaşları şöyle:


"Tabii gazetecilik belli riskleri de beraberinde taşıyor. Doğrular her zaman, herkesi mutlu etmeyebiliyor. Osman Pamukoğlu gibi ilgi görmedikçe sinirlenenler, sinirlenince tehditler savuranlar dün olduğu gibi bugün de olabilir.

Ayrıca Pamukoğlu artık asker değil bir siyasi parti lideri. Daha sivil refleksler göstermesi, daha tahammüllü olması gerekiyor.

Meydanlarda 40-50 kişiden fazlasını toplayamayan Pamukoğlu tehditler savurabilir ama halk neyin ne olduğunu çok iyi biliyor."
 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum