MEDYA KÖŞESİ

Stüdyo karışınca programı yarıda bitirdi

Gecenin en ateşli tartışması CNN Türk ekranlarında yaşandı. Ahmet Hakan konukların birbirine girdiği tartışmayı programı apar topar kapatarak bitirdi.

Stüdyo karışınca programı yarıda bitirdi
GAZETECİLER.COM
CNN Türk
 ekranları gecenin en ateşli polemiğine sahne oldu. Açığa alınan generallerle tekrar gündeme gelen Balyoz davasının tartışıldığı Tarafsız Bölge'de stüdyo karıştı, Ahmet Hakan yine çaresiz kaldı, programı apar topar bitirmek zorunda kaldı.

Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli, Çetin Doğan'ın avukatı Celal Ülgen ile emekli Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ahmet Gündel'in katıldığı programda hükümetin açığa aldığı generalleri ve Balyoz davasını tartıştı.

Zileli ve Ülgen davanın meşruiyetinin olmadığını söylerken hükümeti ve mahkemeyi topa tuttu. Özellikle sanıkların tutukluluk hallerinin bir cezaya dönüştüğü yönündeki yorumlara vurgu yapan Ülgen, tutukluluk uygulamasını savunan Ahmet Gündel'e çok sert bir tepki gösterdi.

Ülgen, kendisi için 'sizin hukukçuluğunuzdan şüphe ediyorum' diyen emekli savcıya mahkemede hesaplaşacaklarını söyledi.

Karşılıklı atışmaların yaşandığı tartışmada hakaretler ve suçlamalar bitmeyince Ahmet Hakan'programı bu şekilde sürdüremeyiz, burada bitiyoruz' dedi. Tartışmanın başından itibaren tırmanmaya başlayan gerilim düşmek bilmeyince, Hakan apar topar kapanışı yaparak programı bitirdi.

İşte o anlar: 


 
ÇOK OKUNANLAR