MEDYA KÖŞESİ

'Star TV ısrar etmeli, bu dizi farklı!'

Milliyet'in televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, yayın günü değişen bir dizi için temennide bulundu...

'Star TV ısrar etmeli, bu dizi farklı!'
GAZETECİLER.COM
Milliyet gazetesinin TV yazarı Sina Koloğlu yayın günü değişen Behzat Ç. dizisiyle ilgili hem temennilerini hem de tavsiyelerini paylaştı okurlarıyla. Koloğlu, Behzat Ç. için "bu dizi farklı ve devam etmeli. Taraf tutuyorum yani." diyor ve dizinin yayın günü için yapılan tercih doğru çıkmasını diliyor.

İşte o yazı:

Star’da yine bir hareketlilik var. Anladığım, ortalama izlenme oranını yükseltmek, bunu da Kanal D’den aldığı dizilerle sağlamak istiyor. Şimdi bir operasyon daha yapıldı. ‘Küçük Sırlar’ Star’da en zor güne, çok izlenen zaman dilimine alındı. Yani ‘kurtlar sofrası’ denilen kuşağa. Peki ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’ neden salı günü ve neden 22.30’da ekrana gelecek? Salı günlerinin klasik dizisi ‘Papatyam’dan sonra yabancı sinema ya da yerli dizi tekrarı veriyordu Star. Buraya ‘Behzat Ç’yi aldı. 

Pazartesi günü ne durumdaydı dizi? Benim gördüğüm izlenme oranları epey alt sıralara inmişti. Bu dizinin sezonun en ‘ilginç işlerinden’ biri olarak gören biri olarak söylüyorum, durum parlak değildi. Nitekim gerekçe de bu; hedef kitle, saat ve gün olarak salı gününün daha iyi olacağını düşünüyor kanal. Umarım bu doğru çıkar. Çünkü gerçekten bu dizi farklı ve devam etmeli. Taraf tutuyorum yani.
ÇOK OKUNANLAR