MEDYA KÖŞESİ

Star ana haberden komik bir canlı yayın

Star TV Ana Haber Bülteni dün akşam ilginç bir habere imza attı. Uğur Dündar bu kez 30 milyon Lira ile canlı bağlantı kurdu!

Star ana haberden komik bir canlı yayın

GAZETECİLER.COM

Star TV Ana Haber Bülteni dün akşam ilginç bir habere imza atarak dikkat çekti. Star TV muhabiri Osman Terkan bir bankanın ana kasasında tam 30 milyon Lira'nın olduğu bir odada canlı yayına bağlandı.Bildiğiniz gibi Milli Piyango'nun yılbaşındaki büyük ikramiyesi olarak bu yıl 30 milyon TL verilecek. Star Haber de olaya renk katmak istemiş ve yılbaşı büyük ikramiyesi olan 30 milyon Lira ile canlı yayın bağlantısı kurmuş!

Uğur Dündar: Osman öncelikle ve samimiyetle duygularını alalım. 30 Milyon Lira'nın bu kadar yakınındayken neler hissediyorsun?

Osman Terkan: Uğur Dündar dile kolay tam 30 Milyon Lira bu. İnsanın dizlerinin bağı çözülüyor. Şu anda kalbimizde daha hızlı atıyor muhtemelen. Bu kadar parayı bir arada görmek herkese nasip olmaz. Şimdi size 30 Milyon Lira'nın ne demek olduğunu anlatacağız.

[photos]

MUHABİRİN 30 MİLYON HEYECANI

(Muhabir Osman Terkan elinde mezro ile 30 Milyon Lira'nın uzunluğunu, genişliğini, ağırlığını ölçüyor, diğer yandan da anlatıyor. Bu arada 30 Milyon Lira'nın boyu 2.15 metre, eni 88 cm. Terkan, teknik ayrıntılar arasında biraz zorlanınca Uğur Dündar devreye giriyor.)

Uğur Dündar: Osman seni anlıyoruz. 30 Milyon Lira'nın yanında heyecanlanman çok normal. Merak etme anlayışla karşılıyoruz.

(Muhabir Osman Terkan bu sefer de 30 milyon Lira ile neler yapılabileceğini anlatıyor. Diğer yandan da bir para sayma makinasına bir tomar para koyarak saymak istiyor. Sebebini sormayın biz de bilmiyoruz. Ancak makina çalışmayınca ortaya çıkan duraksamada Dündar tekrar devereye giriyor.)

OSMAN SEN BİZİ GÜLDÜRDÜN ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN!

Uğur Dündar: Verdiğin bilgileri için teşekkürler. Sen şimdilik bir rüya gördüğünü bir hayal gördüğünü düşün ve bir bardak soğuk su içerek kendine gelmeye çalış. Sürç-ü lisanı anlayışla karşılıyoruz. Bizi de güldürdün. Eski sovyet spikerleri çok somurtkandılar. Verdikleri haberler de kötü olaylardı. Sonra oralarda glasnost, Prestroyka oldu. Şimdi olaralarda gülerek haberler sunulabiliyor ama biz artık üzücü olayları sürekli ekrana taşımak zorunda kalıyoruz. Sen de bizi gülümsettin, sana içtenlikle teşekkür ediyoruz. Talihlileri de şimdiden kutluyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar