MEDYA KÖŞESİ

Son zamanlarda çok 'seksi' çünkü...

"Bu ne seksilik?" diye soranlara; "Ben tüm bunları seksilik için yapmıyorum ama beğendiyseniz de teşekkür ederim" diyorum

Son zamanlarda çok 'seksi' çünkü...

GAZETECİLER.COM - "Önce Esquire fotoğraflarım, ardından geçen cumartesi Ayşe'yle (Arman) röportaj fotoğraflarım. Bana neler oluyor? Delirdim mi? Hani ben hep cici kızdım ya, amacım nedir? Hem herkes bu bacaklar fora halime bayıldı, hem de bendeki bu değişimi anlamadı. Bir sürü mesaj ve e-mail geliyor."

Yeni seksi halinin gerekçesini anlatan Ayşe Özyılmazel, şöyle devam etti:

"Valla ben size ne olduğunu söyleyeyim. Aslında cevap çok basit; canım öyle istiyor! Bir de diyet yapıp, haftada beş gün pilatese gidince, canım tümden öyle istiyor. 30 yaşımdan öncesini kafamda sildim gitti.

Şimdi kadın olmanın tadını çıkarıyorum. Üstelik fotoğraf çektirmeye de bayılıyorum ve çalıştığım olağanüstü ekipler var. Tamer Yılmaz ve Ersoy Alap'a teşekkür de etmeliyim. Nihayet şimdi, kendimin keyfine varıyorum. Diyelim ayva göbeğimi seviyorum.

Sahip olduğum ne varsa şükrediyorum, kıymetini biliyorum. Bedenime saygı duymaya yeni yeni başladım, tadını çıkarıyorum. "Bu ne seksilik?" diye soranlara; "Ben tüm bunları seksilik için yapmıyorum ama beğendiyseniz de teşekkür ederim" diyorum. Ve tabii ki bütün kadınların harika olduğunu düşünüyorum."

ÇOK OKUNANLAR