MEDYA KÖŞESİ

Şirin Payzın, Mirgün Cabas'ı böyle bitirecek!

Şirin Payzın Twitter'da fena coştu. Kendisiyle aynı saatte ekrana çıkan Mirgün Cabas'la rekabete giren Payzın izleyiciye ilginç vaatlerde bulundu...

Şirin Payzın, Mirgün Cabas'ı böyle bitirecek!
GAZETECİLER.COM
Yaklaşan genel seçimlerle birlikte ekran rekabeti de giderek kızışıyor. CNN Türk'ün deneyimli ekran yüzlerinden Şirin Payzın da moderatörlüğünü üstlendiği programın propagandasını 'da yaptı, rakiplerine karşı vaatte sınır tanımadı.

Payzın, Twitter'da siyasetçilerden esinlenerek izleyiciye seslendi ve ilginç vaatlerde bulundu. Kendisiyle aynı saatte rakip kanal NTV'de ekrana gelen Mirgün Cabas'ı hedef alan Payzın 'O ne veriyorsa ben iki katını veriyorum' dedi.

İşte Payzın'ın o tweet'leri:

bu akşam 21:30 da ne oluyor'da , ntv'de mirgün 21:00 de ne veriyorsa ben iki katını veriyorum.. eh seçim dönemi. artık tanıtımlar böyle!

mesela 6 konuğumuz var..

Cuma günü yapılacak kraliyet düğünü ilginizi ne kadar çekiyor?

vall ben tersini sakin, sessiz, mutlu konular vaadetsem bu sefer kimse izlemezki:)) mecburen bizde kıran kırana tartışma vaadedicez

MİRGÜN CABAS'TAN JET YANIT GELDİ!

Şirin Payzın'ın Mirgün Cabas'a karşılık seyirciye sunduğu vaatler hemen karşılığını buldu ve bir vaat de Cabas'tan geldi. Şirin Payzın'la aynı saatte NTV ekranında olan Cabas rakibine şöyle cevap verdi:

ben kan ve gozyasi vaat ediyorum @siring.. hehe

ÇOK OKUNANLAR