MEDYA KÖŞESİ

Show TV'ye Yunan ortak mı geliyor?

Gazete Habertürk yazarı Rahşan Gülşan'dan en taze dedikodular...

Show TV'ye Yunan ortak mı geliyor?
Show TV, Star, Kanal D ve ATV’den taze dedikolular :)

BİRKAÇ aylığına sevdiğimiz dizilerimize ara verme zamanı geldi. Biz dizilerimizin en sevdiğimiz bölümlerinin tekrarı ile kendimizi avuturken televizyon dünyası harıl harıl eylül ayındaki yeni sezon için çalışıyor olacak. Hatta daha sezon tam sona ermeden çalışmalar tam gaz başladı bile. Ben de hafta sonu üşenmedim, ulusal kanallarımızdaki Truva atı arkadaşlarımı arayıp en taze dedikodu ve haberleri topladım. Bu haberler içinde en şaşırtıcı olanı Show TV’nin akıbeti ile ilgili. Artık yılan hikâyesine dönen Show TV ve Akşam Gazetesi’nin satışıyla ilgili haberlere bir yenisini ekliyorum. Yunan Antenna Televizyonu yetkilileri ciddi ciddi Show TV’yi satın almakla ilgileniyormuş. Geçen hafta iki grup arasında uzun uzun toplantılar yapılmış. Ve bu hafta Yunanlı şirket kesin kararını verecekmiş.

Kanal D ve Star’ın Ceo’su İrfan Şahin’in ise iki kanalı da yakından ilgilendiren planları varmış. Star’ı bir türlü istediği başarıya ulaştıramayan şirket adına dizi transferi yöntemini denemeyi düşünüyormuş İrfan Bey. Şöyle ki yaz boyu Kanal D’- de yeni diziler deneyecekmiş. Ve bunlar tutarsa, kanalın hali hazırda tutmuş dizilerini Star’a aktarıp yerlerine bu tutan dizileri yerleştirecekmiş. Yani Kanal D’yi Star’a aşı yapmak için kullanacakmış. Bu projede (eminim ki yapımcısı Timur Savcı bile ilk kez buradan öğreniyor) ilk Star’a geçirilmesi düşünülen dizi de Kavak Yelleri imiş.

ATV’de ise en büyük sıkıntı biten Canım Ailem’in yerine ne konulacağı imiş. Bir de kanal yöneticileri kanalın bir türlü varlık gösteremediği hafta sonu kuşağı için transfer atağına kalkmayı düşünüyormuş. Bilgi ve dedikodular şimdilik bu kadar. Görünüşe göre televizyon sektörü bu yaz hiç tatil yapmayacak!

Rahşan Gülşan/Habertürk
Yorumlar