MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yükselir yazdı: 'Cemaat beni nasıl soydu?'

"Cemaat beni nasıl soydu?" başlıklı yazısında Sabah yazarı Sevilay Yükselir aslında kendisi tek kelime yazmadı.

Sevilay Yükselir yazdı: 'Cemaat beni nasıl soydu?'

GAZETECİLER.COM- Sabah yazarı Sevilay Yükselir, bugün köşesine seçtiği başlık ile dikkatleri üzerine çekti. "Cemaat beni nasıl soydu?" başlıklı yazısında Yükselir aslında kendisi tek kelime yazmadı.

İşin kolayına kaçıp bir emekli öğretmenin Erzurum'da cemaat mensubu iş ortağı tarafından nasıl dolandırıldığını anlattığı okur mektubunu köşesine taşıyan Yükselir, yaptığı "başlık oyunu" ile de kişisel bir açıklama yapıyormuş gibi görünmeyi başardı.

SİZE ERZURUM'DAN YAZIYORUM

Üstelik "Size Erzurum'dan yazıyorum... 2003 yılıydı. Yazdığım çocuk ve öğretmen kitaplarından iyi para kazanıyordum." diye başlayan yazısında köşesindekinin bir okur mektubu olduğunu da yazmadığı için okurların kafasını karıştırmayı da başardı.

BASIN BU KONUDA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIYOR

"Gülen çetesi tarafından kumpasa getirilip aldatılmış, servetleri" yağmalanmış insanları henüz kimse konuşmaya başlamadı. Ancak meselenin boyutu zannedildiğinden çok daha büyük. Bu çete tarafından hakları gasp edilmiş on binlerce insan var. Basın bu konuda üzerine düşeni ne yazık ki yapmıyor." diyerek  dertlerini anlatan emekli öğretmen Mehmet Vural, Yükselir'in köşesinden şöyle seslendi:

"İnsanları genellikle din istismarı ile kumpasa getirip soyanlar aleyhine, çete kapsamı içinde kamu davaları açılması gerekiyor. Eminim, 'beni de soydular' diyecek binlerce insan mahkemelere koşacaktır. Ki mesela ben, bu davalarda her türlü şahitliği seve- seve yapmaya, mahkemelerde müdahil olmaya hazırım. Haklarımızı bu zalimlerden alacak devletimize her zaman minnettar kalırım. Mehmet VURAL."


SEVİLAY YÜKSELİR'İN TÜM YAZILARI
ÇOK OKUNANLAR