MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yükselir, Fikri Akyüz'e giydirdi

Sevilay Yükselir bugün, İNTERNETHABER.COM Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık’ın yazısını yayımlayarak ders verdi.

Sevilay Yükselir, Fikri Akyüz'e giydirdi

GAZETECİLER.COM

Haberin başlığı biraz karışık mı oldu?
O halde açalım…
Sevilay Yükselir bugün, İNTERNETHABER.COM Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık’ın yazısını yayımlayarak Fikri Akyüz’e gazetecilik ve hatta “insanlık” dersi veriyor…
Bakın nasıl…

Yazar ve yorumcu Fikri Akyüz'ün son günlerde yaşadıklarını görünce ister istemez aklıma o yol göstericimin bu sözleri geldi.

Çünkü benim için değilse bile, yol göstericimin söyledikleri pratiğe dökülmüş ve ne yazık ki kendisini muhafazakâr kesimin sözcüsü, keskin kalemşoru zanneden Fikri Akyüz, "Senin gibisi yok bu camiada Fikricim. Herkes seni okuyor. Şehir seni konuşuyor. İzliyor" diyen şakşakçılarının kurbanı olup, duvara toslamıştı.

Kendisi yazınca öğrendik, meğer onu ilk keşfeden kişi, şu anda Türkiye'nin hatırı sayılır internet siteleri arasında yer alan İnternethaber'in sahibi Hadi Özışık'mış.

Özışık, dost acı söyler tezinden hareketle kaleme aldığı yazısında diyor ki mesela:

"Yazarlık hayatına İnternethaber'de başladı. Ona hep daha fazla yazmasını önerdiysem de, sözüme itibar etmedi. O yüzden benim nazarımda adı 'tembel'e çıktı. Politikada gözü vardı hep, istiyordu ki milletvekili olsun. Öyle olunca hedefini küçülttü, küçük politikacılarla kol kola girdi ve Yeni Şafak'ta yazmanın ona tüm yolları açacağını düşündü. O'nunki merdivenleri basamak basamak çıkmak değil, birden yukarılara atlama arzusuydu. Olmadı ve Yeni Şafak'tan istifa etti."

Sevilay Yükselir “Peki sonra ne oldu?” diye soruyor olanları anlatıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar