MEDYA KÖŞESİ

Sevilay da korkudan dalağını aldırırmış! (VİDEO)

Sevilay Yükselir'in Ahmet Hakan'la kavgası ekranda da sürüyor. Hilal TV'de Esra Elönü'ye konuk olan Yükselir, dalak konusuna yeni bir açılım getirdi!

Sevilay da korkudan dalağını aldırırmış! (VİDEO)
GAZETECİLER.COM
Sabah yazarı Sevilay Yükselir'in Ahmet Hakan'la kavgası ekranda da sürüyor. Özellikle Hakan'ın askerden kaçmak için dalağını aldırdığı yönündeki iddialarında ısrar eden Yükselir Hilal TV ekranlarında Esra Elönü'ye konuk oldu.

İlginç açıklamalarıyla dikkat çeken Yükselir'in dalak konusunda söyleyecek yeni sözleri de varmış.

 Hilal TV`de yayınlanan 'Gözaltı' isimli programa konuk olan Yükselir, Ahmet Hakan ve Nazlı Ilıcak`a sert cevaplar verirken, 28 Şubat süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Dönemin generallerinden Çevik Bir 'Bu çocuğu alın askere kaçırmayın sakın' diyor Ahmet Hakan için. Ama o dönemin ortamı düşünülürse korkmuş olması çok normal. Muhafazakar çevrelere ağır bir baskı vardı. Ahmet Hakan da Kanal 7'nin anchormani. Dönemin mücahiti yani. Haliyle korkması çok normal. Açık söyleyeyim ben O'nun yerinde olsam belki ben de dalağımı aldırırım askere gitmemek için." diyen Sevilay Yükselir, Nazlı Ilıcak hakkında da hayli ağır eleştirilerde bulundu.

İşte Sevilay Yükselir`in Hilal TV`de yaptığı çarpıcı açıklamalar:



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar