MEDYA KÖŞESİ

Serdar Turgut'tan bir Baykal iddiası daha

Akşam Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut, bugün yazı yeteneğini mizah ile birleştirdiği bir yazıya imza atmış.

Serdar Turgut'tan bir Baykal iddiası daha

Akşam Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turgut, bugün köşesinde edebiyat yeteneğini mizah ile birleştirdiği bir yazıya imza atmış. Yazdığı mizahi yazılar yüzünden çoğu zaman sert eleştirilere tabi tutulan Turgut, başlığına taşıdığı çok çarpıcı bir soru okurun tüm dikkatini üzerine çekiyor.

Yanlış anlaşılmalardan çekindiği için olsa gerek "...hayat Deniz Bey'e kötü, acımasız bir oyun oynadı. Dalga geçtiğime bakmayın siz... Gayet ciddiye alıyorum bu meseleyi. Tarafları yakından tanıdığımdan üzüntüm daha da arttı." diyen Turgut yazısını da "Umarım herkes en az yara alarak atlatır bu işi..." cümlesiyle bitiriyor.

İşte Turgut'un "Yoksa o gece, Deniz Baykal Leyla Umar'la yatmış mıydı?" başlıklı yazısından bir kaç eğlenceli bölüm.

"Yıllar önce Leyla Umar, gazetesinden önemli isimleri Ortaköy'deki evinde buluşturmak amacıyla bir davet düzenlemişti.
Kendi gazetesindeki arkadaşlar dışında davette Hürriyet'ten sadece ben ve ayrıca Müjde Ar ile Tarık Akan gibi sanatçılar da vardı.
Rana ile birlikte gittiğimiz davette evin çatı katında hayli keyifli geçen sohbetler olmuştu. Leyla Umar çok iyi bir ev sahibesi olduğundan hepimizi çok güzel ağırlamış ve bizleri mutlu etmişti.

***
Neyse detayı bırakıp olayın heyecanlı bölümüne geleyim.
Hayli uzun oturduk. Kalkma vakti gelince ilk önce Deniz Bey biraz işim var diyerek aşağıya indi.
Geri gelmesi hayli uzayınca bizler de bari kalkalım dedik.
Böylesine başlık atmış olduğum yazıyı burada kesip Deniz Bey'in geri dönmesindeki gecikmenin gizemini açıklamasız bıraksaydım çok keyifli olurdu değil mi?
Rana, ben, Müjde Ar ve Tarık Akan birlikte çıkmaya karar verdik.
Merdivenlerden inerken; ben, kapısı aralık olan odada Deniz Baykal'ı gördüm.
Deniz Bey giyiniyordu.
Yazıyı şimdi bitirseydim bu yazı bugün Türkiye'nin en çok okunan yazılarından bir tanesi olabilirdi bu da kesin. Ama kimseyi merakta bırakmayacağım. Ben ucuz popülarite peşinde değilim, bilmem anlatabiliyor muyum?
Deniz Baykal son derece meşgul bir insan olduğundan büyük ihtimalle Leyla Umar'ın evinden ayrılıp bir başka davete veya görüşmeye gideceğinden yanında bir yedek gömlek taşıyormuş.
Şimdi burada biraz sakinleşip, biraz düşünelim...
Farz edin ki Leyla Umar misafirleri evine gelmeden önce o odada bir video kayıt kamerasının karşısına geçip çıplak poz vermiş olsaydı...
Şimdi sizler 'Leyla Umar neden böyle bir şey yapsın ki' diye sorabilirsiniz.
Bu sorunuzu sadece 'Neden yapmasın ki' diye cevaplayıp kesebilirdim ama ben tarihi bazı gerçeklerin ortaya çıkması taraftarıyım.


Serdar Turgut'un yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

Yorumlar