MEDYA KÖŞESİ

Serdar Turgut, Beki'ye niye sardı?

Serdar Turgut, 'Zahid Akman'dan neden bu kadar korkulduğunu sorguladı. Beki'yi de Akman'ın 'Molla'sı ilan etti.

Serdar Turgut, Beki'ye niye sardı?

Akşam yazarı Serdar Turgut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Bülent Arınç'ın, Zahid Akman'dan neden korktuğunu sorguladı bugünkü köşesinde...

Bu konu üzerinden Akif Beki'ye de saran Turgut, Beki'nin yazarlığına laf etti önce... Sonra onu da Zahid Akman'ın 'Molla'sı ilan etti.

(...) Basınımızın bu haliyle bile aradan sıyrılıp olağanüstü utanç verici olabilme başarısını gösteren yazar benzeri kişi Akif Beki belki bir yazı yazar da Başbakan ve Bülent Arınç'ın Zahid Akman'dan neden korkmakta olduklarını anlatır bize. Adamcağızın yazarlığı başka hiçbir işe yaramıyor bari bu işe yarasın.

Başbakan Erdoğan ve Bülent Arınç'ın biat ettikleri Zahid Akman'ı acaba Akif Beki de 'Molla'sı olarak kabul etmiş olabilir mi?

AHMET HAKAN'DAN RİCA

Ahmet Arsan'dan kurtulma mücadelesinde olmasaydı bu konuları aydınlatmasını Ahmet Hakan'dan da rica edebilirdim tabii ki ama o şu aralar çok meşgul. Kafasını kaşıyacak hali yok. 

YAZIİŞLERİ'NDEN VAZGEÇEMEDİ

Hatırlarsınız Serdar Turgut, Yazıişleri programını da izlememe kararı almıştı. Nedeni de programda verilen fikirlere tahammül edemeyişiydi. Ancak Turgut sözünden döndü ve Yazıişleri'inden vazgeçmeyeceğini anladı.

(...)Bir buçuk insan tarafından NTV'de sunulan Yazı İşleri programını, onların önem verdikleri fikirlere artık tahammül edemediğimden dolayı bir daha seyretmemeye karar vermiştim. Ama olacağını hiç tahmin etmediğim garip bir şey oldu: İnsan avam olanı da özleyebiliyormuş.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar