MEDYA KÖŞESİ

Serdar Tugut, CNN Türk'ten ne istedi?

Pantolon görüntüsünün uyuşukluğuna alışmış olduğum için, ancak o an uyanabildim. Ve bir daha uyuyabileceğimi de sanmıyorum.

Serdar Tugut, CNN Türk'ten ne istedi?

Akşam gazeetsi ayzarı Serdar Tugut CNN Türk'te haberleri izlerken olan oldu. Sunucunun giydiği mini eteğe geç uyanan Turgut daha da uyabileceğimi sanmıyorum dedi.. Ancak Turgut'un CNN türk yetkililerinden bir de ricası oldu...

- (...) CNNTURK'ün sabah sunucusu dün nihayet matemden çıktı ama biraz abartılı çıktı. (Kısa eteğini nihayet giymişti ve programın kapanışında şöyle bir şey yaptı: Ayağa kalktı, eline bir karton süt aldı, kamışı içine soktu ve sütü emmeye başladı. Ben, birkaç gündür pantolon görüntüsünün uyuşukluğuna alışmış olduğum için, ancak o an uyanabildim. Ve bir daha uyuyabileceğimi de sanmıyorum.

Haber programının kalitesini yükseltmek için nacizane bir önerim de olacak. O ayağa kalktığında ekranın altından bant geçirmeyi kesin. Çünkü o bantta yazılanlarla biz hiç ilgili değiliz. Etiyopya'da bu olmuş, Sri Lanka'da şu olmuş, bana ne ya sabah sabah... Şu anda Sri Lanka ile Etiyopya'nın yeryüzünden tamamen silindiği haberi gelse 'Ya öyle mi, çok ilginç'ten ibaret olur tepkim.Yanlış zamanlarda yanlış haberlerle dolu olarak konulan o bantlar programın tüm kalitesini bozuyor benden uyarması...)

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar