MEDYA KÖŞESİ

Senaristler Sekiz'i neden diriltmiyor?

"Kavak Yelleri'nin Efe'sini dirilten Yüce Allahım, ne olur Sekiz'i bize yeniden bağışla, Amin!.. "

Senaristler Sekiz'i neden diriltmiyor?
GAZETECİLER.COM
Ezel dizisinde rakiplerine kıyasla çok daha az kişinin ölmesi Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'un dikkatini çekmiş. Aytuğ, 'madem kimse ölmüyor, Sekiz'in günahı neydi?' diye soruyor.

Sekiz'in günahı ne?
 
DİKKAT ediyorum da Ezel'de kimse ölemiyor. Ömer'i ailesi bile ölü sandı, Ezel olarak geri döndü. Serdar'ı otobüste 6 yerinden bıçakladılar, hayatta kaldı. Ali kevgire döndü, kurtuldu. Cengiz bin türlü badire atlattı. Azad saldırıya uğradı ama hayata döndü. Ramiz Dayı, torunu tarafından bıçaklandı ama hayata tutunmayı başardı.

Son olarak, herkesin öldü sandığı Kenan Birkan'ın tetikçisi Timur da (Ünlü spor ayakkabı firmasının Ezel'deki temsilcisi) hastaneden kaçıp, yeniden görev ve sorumluluk (!) aldı. E madem bu dizide kolay kolay ölünmüyor, Sekiz'in günahı neydi? Neden ekran başındaki bunca kadının kalbini kırdınız?

Eminim Kıvanç Tatlıtuğ hastası genç kızlar şimdi dilek ağaçlarına çaput bağlayıp türbelere mum dikerek dua ediyorlardır: "Kavak Yelleri'nin Efe'sini dirilten Yüce Allahım, ne olur Sekiz'i bize yeniden bağışla, Amin!.. "

Yüksel Aytuğ / Sabah
ÇOK OKUNANLAR