MEDYA KÖŞESİ

Selahattin Duman ilk yazıda Demirörenleri tiye aldı!

Hürriyet'teki ilk yazısında okurla buluşan usta kalem Selahattin Duman, eski patronu Demirören ailesini fena tiye aldı...

Selahattin Duman ilk yazıda Demirörenleri tiye aldı!
GAZETECİLER.COM
Daha önce Sabah gazetesinde önemli bir okur kitlesine ulaşan ve  son olarak da geçen yıl Vatan gazetesindeki köşesinden ayrılan Selahattin Duman, Hürriyet'in yazar kadrosuna katıldı. Duman, bugün yayınlanan ilk yazısıyla Hürriyet okurlarıyla buluştu.

İLK YAZIDA DEMİRÖRENLERİ FENA TİYE ALDI

Duman'ın Hürriyet'teki ilk yazısı beklendiği gibi mizahi bir nitelik taşıyor. Mililyet ve Vatan gazetelerinin patronu olan Erdoğan Demirören ve oğlu Yıldırım Demirören'i tiye alan Selahattin Duman, eski patronlarını ironik bir dille yerde yere vurdu.

İşte, Duman'ın Hürriyet'teki ilk köşe yazısı:

Fikrin ağırlığı olsa gramaj üzerinden para kazanırdık

Hürriyet okuruna merhaba! Medyanın tek eksiği yeni bir futbol yazarıydı.. Allah razı olsun büyüklerimden..

Elimden tutup bu köşeye kondurdular, futbolun geleceğini kurtardılar.. Oturduğu yerden başarılı olan tek canlı tavuk olduğuna göre artık gayret başa düşüyor..

OKUR kısmı vesveselidir..
Şimdi tasvirimizi köşenin tepesinde görür görmez “Ey yazar! Bir senedir ortalıkta yoktun.. En küçük bir açıklama bile yapmadın.. Birden ortalığa çıktın.. Onu da anladım ama futbol yazmak neyin nesi?” diye soracaktır..
Kem küm etmeden arz edeyim..
Son patronum ki (dünya durdukça namı yürüsün, AVM’sinin kapılarında boz sürüler sağılsın, Beyoğlu’nun çarşı ağaları yollarını kesmesin..) beni çok severdi..
Muhabbetini bu köşeye tövbe sığdıramam..

Duman'ın yazısının tamamını okumak için
ÇOK OKUNANLAR