GÜNÜN MUHABİRİ

Şefik Dinç

Ajans Haber Türk

Şefik Dinç
GAZETECİLER.COM - Ajans Habertürk muhabiri Şefik Dinç bugün Habertürk'te yayınlanan çarpıcı çok konuşulacak.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce tutuklu olarak yargılanan ve kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün cemaat üyelerine gönderdiği mektupta, sunucu televizyon dünyasının ünlü ismi  Saba Tümer için "Dünyada çok gülen ama ahiretteki durumu bizce bilinmeyen kadın" ifadesini kullandığını anlatan haber çok tartışılacak gibi görünüyor.

Ünlü mektubunda, Show TV'de Seba Tümer'le program yapan İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk'ü eleştiren satırlar kaleme aldı.

"O KADIN"

Ünlü sunucu Saba Tümer'in bir televizyon kanalindaki programına bir yıldır her Cuma günü konuk olarak katılan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'e bir izleyicinin ''Ölümden sonra Dirilme ruha mıdır? Yoksa beden de dirilecek mi?" şeklindeki sorusuna verdiği cevapla ilgili Öztürk'ün küfür kustuğunu yazan Cübbeli Ahmet Hoca, Saba Tümer için de "O dünyada çok gülen ama ahiretteki durumu bizce bilinmeyen kadın" ifadesini kullandı.

elevizyon kanalında ünlü sunucu Seba Tümer'le program yapan İlahiyat Profesörü 'ü eleştiren satırlar kaleme aldı.

"O KADIN"
Ünlü sunucu 'in bir televizyon kanalindaki programına bir yıldır her Cuma günü konuk olarak katılan Prof. Dr. 'e bir izleyicinin ''Ölümden sonra Dirilme ruha mıdır? Yoksa beden de dirilecek mi?" şeklindeki sorusuna verdiği cevapla ilgili Öztürk'ün küfür kustuğunu yazan , için de "O dünyada çok gülen ama ahiretteki durumu bizce bilinmeyen kadın" ifadesini kullandı.
ÇOK OKUNANLAR