MEDYA KÖŞESİ

Şebnem Bursalı: ABD had bildiremeyecek!

Takvim gazetesi yazarı Şebnem Bursalı ABD'deki mahkemeden çıkan Hakan Atilla kararının Türkiye için yok hükmünde olduğunu ifade etti.

Şebnem Bursalı: ABD had bildiremeyecek!

Şebnem Bursalı bugünkü yazısından Hakan Atilla'yı suçlu bulan mahkeme üzerinden ABD'nin aslında Türkiye'yi yargılamak istediğini yazdı.

Bursalı yazısında "Bilinmelidir ki bizim için de yok hükmündedir.ABD de Türkiye'ye had bildiremeyecektir! Bu böyle biline.." fiadesini kullandu.

İŞTE ŞEBNEM BURSALI'NIN O YAZISI

ABD'de adli bir dava değil resmen siyasi bir dava haline gelen Zarrap davasında önceki akşam Halkbank eski Genel müdür Yardımcısı Hakan Atilla ile ilgili çıkan karar, bu sürecin ne kadar yanlı ve yanlış olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
6 suçlamanın 5'inden suçlu bulunan Atilla ile ilgili cezayı Yargıç Berman belirleyecek.
Şimdi temyiz sürecinde sıra ama bu sürecin de 2 yıldan az sürmemesi bekleniyor.
Ne iddialar ne de suçlu bulunduğu konuları burada tartışmaya gerek yok.
Çünkü; yargıcının da savcısının da FETÖ bağlantıları ayan beyan ortaya çıkan, 17-25 Aralık darbe girişiminde FETÖ'cü polis ve savcılar tarafından uydurulan sahte belgelerin İngilizce'ye çevrilmesiyle yürüyen sözde davanın neresi güvenilir olabilir ki?
Burada yargılanan Halkbank ve eski yöneticisi üzerinden elbette Türkiye'dir. Ve bilinmelidir ki bizim için de yok hükmündedir.
ABD de Türkiye'ye had bildiremeyecektir! Bu böyle biline..

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar