MEDYA KÖŞESİ

Şamil Tayyar'ın derdi bitmiyor!

Şamil Tayyar'ın üstünde kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor. Şimdi de bir emniyet müdürü Tayyar'ı hedef almış durumda...

Şamil Tayyar'ın derdi bitmiyor!

GAZETECİLER.COM - Star yazarı ve Ankara temsilcisi Şamil Tayyar'ın üstünde kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor. Mahkemelerle ve savcılarla başı dertte olan Tayyar şimdi de bir emniyet müdürünün hedefi haline geldi. Nerden mi biliyoruz? Nerden olacak Tayyar'ın bugünkü tabii ki...

Emniyette neler oluyor?

Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal da Şamil Tayyar’a dava açanlar kervanına katılmış. Veli Küçük, Muzaffer Tekin, Zekeriya Öztürk, Güler Kömürcü, Tuncay Özkan, Metin Çetinbaş, Süheyl Batum, Aydın Doğan, Aydın Ayaydın gibi çok sayıda saygın “müşteki” çizelgesindeki yerini almış.

Bakırköy savcımız, saygın müdürümüzün itirazını ifademe ihtiyaç duymayacak şekilde titiz bir çalışmayla iddianameye dönüştürmüş, mahkeme de kabul etmiş. Yani, garp cephesinde yeni bir şey yok. Zaten Şamil Tayyar aleyhinde anahtar teslimi dava açılıyor. Müdürüm sanmasın ki, keramet kendinde.

Savcım diyor ki; kamu görevlisine yani emniyet müdürüne hakaret ettin...

Hakareti nasıl yapmışım?

Demişim ki; Akyazı’da çete operasyonunu yürüten Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Alpaslan Hersanlıoğlu ve bu şubeden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Şahne’yi neden görevden aldın? Çeteye bilgi sızdırdığın iddiası doğru mu?

Hadise bu...

Peki, son durum nedir?

Çete operasyonunu yürüten Hersanlıoğlu İstanbul’a sürüldü. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi Şahne’den alındı, çevik kuvvet bağlandı.

Diğer taraftan Beşiktaş Adliyesi’nde özel yetkili Savcı Mehmet Berk, yürüttüğü çete soruşturması kapsamında “şüpheli” sıfatıyla Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal’ın ifadesini aldı. Müdür, avukatıyla birlikte 11 Eylül günü Beşiktaş Adliyesi’ndeydi.

Emniyet müdürüne isnat edilen suçlama, çeteye yardım ve bilgi sızdırmak...

(...)

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar