MEDYA KÖŞESİ

Şamil Tayyar Oktay Ekşi'ye çakarak döndü

Star Gazetesi'nden istifa ettiği iddia edilmişti. O etmedi ama eden birinin ardından yazdıkları zehir zemberek oldu.

Şamil Tayyar Oktay Ekşi'ye çakarak döndü

GAZETECİLER.COM - Star'ın Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı Şamil Tayyar hakkında istifa dedikoduları ortalığı sarmıştı.
Şamil Tayyar, gazeteciler.com'a yaptığı açıklamada tatil yaptığını söylemiş ve "pazartesi günü yazılarıma başlıyorum" demişti.
Dediği gibi de oldu.
Dönüşünü de Hürriyet'ten istifa eden Oktay Ekşi için yazdığı zehir zemberek bir yazıyla yaptı. "Oktay Ekşi dava manyağı yapılmalıdır" diyen Şamil Tayyar, talebi ile şaşırttı: 

"Hürriyet Başyazarı Oktay Ekşi, “Şimdi analarını bile satan işte o zihniyetin marifetlerini görüyoruz” küfründen sonra emekli oldu, bir ülkenin başbakanı ve bakanlarına küfreden bir kaleme izin verilemezdi. Şimdi sıra o yazıdan incinenlerde. Herkes bu hesabı emeklilikle sınırlı tutmayıp yargıya taşımalıdır. Deyim yerindeyse Oktay Ekşi dava manyağı yapılmalıdır. Yargı önünde de hesap vermelidir."

EKŞİ İLE DAVASI VARMIŞ

Şamil Tayyar gibi başı davalarla dertte olan biri nasıl olurda bu satırları yazar diyorsanız... Yazısının devamındaki satırları da aktaralım sizlere:

"Basın Konseyi Başkanı olarak bana hakaret edip iftira attığında “ispat et” demiştim, yalanında ısrar etti, bunun üzerine sütun komşusundan ödünç aldığım kelimelerle “ispat etmezsen şerefsizsin” diye tepki göstermiştim, hatırlarsınız. 

Utanmadan bana tazminat davası açtı. Oysa iftira ve hakarete uğrayan bendim. İspat çağrım karşısında yalanda ısrar edip bir de üç beş kuruş para tırtıklamaya çabaladı. Geçtiğimiz günlerde mahkeme sonuçlandı ve reddedildi. Tazminat hevesi kursağında kaldı. Şimdi başı “analarını satan” küfrüyle belada... Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak, buna denir herhalde." 

ÇOK OKUNANLAR