MEDYA KÖŞESİ

Şamil Tayyar CHP'ye oy verecek mi?

Star gazetesi Ankara temsilcisi CHP'ye oy vermek için şartını açıkladı! İşte Tayyar'ın bugünkü yazısı...

Şamil Tayyar CHP'ye oy verecek mi?

GAZETECİLER.COM - Star gazetesinin Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar, iktidara yakın bakış açısı yüzünden sık sık eleştirilen yazarların belki de başında geliyor. Tayyar bugün köşesinde CHP'ye oy vermek için şartının ne olduğunu açıkladı. 

Dün Radikal gazetesinin manşetinden verilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun türban ile ilgili açıklamalarını köşesinde değerlendiren Tayyar, bugünkü yazısında CHP'ye hangi şartla oy verebileceğini şu cümleler ile anlattı:


"Lafı daha fazla dolandırmaya gerek yok, işin özü şu: Kemal Bey samimiyse, seçimi beklemeden türban serbestisine dair hazırlanacak teklife ilk imzayı atsın, bize de ilk kez CHP’ye oy vermek nasip olsun.

İlkler yaşansın.

Hadi Kemal Bey, ya sözünüzü tutun ya da sallamayı bırakın."


Tayyar yazının son paragraflarında ise, yine dün akşam üzeri yaşanan ve CHP Genel Merkezinden yapılan ikinci açıklamayı da yorumlamayı ihmal etmedi:

"Yazıyı bu şekilde tamamlayıp yazı işlerine gönderdikten kısa süre sonra Kemal Bey, tekzip yayınladı, Dersim örneğinde olduğu gibi yine çark etti. Bizim de CHP’ye oy verme hevesimiz kursağımızda kaldı.

İsmi lazım değil, sektörde meşhur bir yazarımız için “Tek yazıyla iki defa manşet olur, biri yazının kendisi diğeri tekziptir” denir. Anlaşılan, tek açıklamayla iki defa manşeti kurtaran yeni genel başkan profiliyle Kemal Bey’e de alışmamız gerekiyor artık.

Önce kükreyecek sonra yalanlamasını bekleyeceğiz."

Tayyar'ın yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

Yorumlar