KİTAPLIK

Sağlık için herşey söyleşileri kitap oldu

Sağlık haberciliğinin usta ismi gazeteci Esra Kazancıbaşı Öztekin'den Sağlık Kitapları Serisi: "Sorular ve Yanıtlarla Hepatitler"

Sağlık için herşey söyleşileri kitap oldu

GAZETECİLER.COM - Sağlık Adası Medya; "Sağlığım İçin Herşey Sağlık Kitapları Serisi"ni yaşama geçiriyor. Sağlık kitapları serisinin ilk kitabı "Sorular ve Yanıtlarla Hepatitler" piyasaya çıktı.

Kitapta gazeteci Esra Kazancıbaşı Öztekin'in Türkiye'de alanında uzman 15 hekimle viral hepatitler konusunda yaptığı söyleşiler yer alıyor.

www.sagligimicinhersey.com portalı ile aynı adı taşıyan sağlık kitapları serisinde diyabetten kalp damar hastalıklarına, kanserden alerji ve astıma, cinsel sorunlardan obeziteye kadar pek çok sağlık sorunu ele alınacak. Sağlık kitapları yayınevlerinin yanısıra, marketlerdeki reyonlarda da okurlarla buluşacak.

Türkiye'deki sağlık kitaplarının çoğunun çeviri olduğuna dikkati çeken gazeteci Esra Kazancıbaşı Öztekin "Ülkemizin önde gelen hekimleriyle röportajlardan oluşan sağlık kitaplarımız Türkiye'de hastaların, hasta yakınlarının ihtiyaç duyduğu bir boşluğu dolduracak. Alanında uzman doktorlarla yapılan söyleşilerin soru ve yanıtlı formatı aranılan bilgiye kolay ulaşma ve rahat okunma olanağı da getirecek" dedi.

Kitapta, viral hepatitlerle ve karaciğer hastalıklarıyla ilgili yüzlerce sorunun cevabını yer alıyor.

SAĞLIK ADASI MEDYA

Sağlık haberciliğinde 27 yılı aşkın bir deneyime sahip Esra Kazancıbaşı Öztekin'in kurduğu Sağlık Adası Medya; sağlık alanında kitaplara, dergilere, internet sitelerine ve televizyon programlarına imza atıyor.

www.sagligimicinhersey.com ile www.sagliklierkek.com portalları ile Rengarenk Kırmızı Dergisi'nin sağlık eki Sağlık Adası Medya ekibi tarafından hazırlanıyor.

MEDİKAL A HABER'DE

Bu arada Esra Kazancıbaşı Öztekin'in hazırlayıp sunduğu ödüllü sağlık programı Medikal, A Haber'de hafta sonları ekranlara geliyor.

ÇOK OKUNANLAR