MEDYA KÖŞESİ

Sabah yazarı ABD başkonsolosu ile evlenecek eşcinsel Türk'ü yazdı

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, hemcinsi Türk Ramadan Çaysever ile ay sonunda evleniyor...

Sabah yazarı ABD başkonsolosu ile evlenecek eşcinsel Türk'ü yazdı

Sabah Gazetesi, ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter’ın ‘bir Türk erkek’le evleneceği haberini “Yok artık dedirten sıradışı evlilik” başlığıyla verdi.

"KADIN DEĞİL ERKEK"

sabah escinsel

yı birinci sayfasından verdi. Cankurt’un dünyada gitgide daha fazla ülke ve eyalette yasal hale gelen eşcinsel evliliklere ‘hayli şaşırdığı’ yazısının başlığı ise, “Evleneceği kişi kadın değil erkek!” diye.

AY SONUNDA RESMEN EVLENECEK

Yazının içeriğinde ise Hunter ile Ramadan Çaysever isimli bir ‘Türk erkeği’nin Amerika’nın Wisconsin eyaletinde evlenecek olması, “Aslında şaşılacak olan durum; Hunter’ın bir Türk ile evlenecek olması değil, bir Türk erkekle evlenecek olması! Evet yanlış okumadınız; ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, hemcinsi Ramadan Çaysever adlı Türk ile bu ayın sonunda resmen evlenecek” diye duyuruld.

‘SIRADIŞI, MARJİNAL"

İki ismin evlilik kararını, ‘Sabah’ın ortaya çıkardığı’ iddia edilen birinci sayfada ise evlilik, ‘marjinal’, ‘sıradışı’ gibi ifadelerle tanımlandı.

Sabah’ın diplomatın evliliğine ‘yok artık’ tepkisini gösterdiği haberde, “Sosyete ve diplomasi çevrelerinde aylardır konuşulan marjinal ilişkiyi SABAH ortaya çıkardı. ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter ile Ramadan Çaysever’in sıradışı ilişkisi evlilikle sonuçlanacak” denildi.

İŞTE ABD'Lİ BAŞKONSOLOS VE TÜRK SEVGİLİSİ

Deneme

ÇOK OKUNANLAR