MEDYA KÖŞESİ

Ruşen Çakır, Baransu'ya fena saydırdı!

Ruşen Çakır eski bir hesabı açtı ve Taraf'ın akıllara ziyan helikopter haberini hatırlatarak muhabir Mehmet Baransu'ya çaktı.

Ruşen Çakır, Baransu'ya fena saydırdı!
GAZETECİLER.COM
Ruşen Çakır 'yandaş' gazetelerin her önüne gelene 'Ergenekon' yaftası yapıştırmasını eleştirdiği programda Taraf ve Mehmet Baransu'ya ateş püskürdü. 

Basın Odası'nda gündemi tartışan gazeteciler hükümete yakın gazetelerin hedef gösterme ve çarpıtma yönündeki yayınlar da ele alındı. Ruşen Çakır sözü Tarafgazetesinin akıllara ziyan NTV haberine getirdi ve gazetenin muhabiri Mehmet Baransu'ya hayli sert bir tepki gösterdi.

"Olayı kişiselleştirmek istemiyorum ama dayanamayacağım. Islak imza yani o Dursun Çiçek ve 'İrticayla mücadele planı' haberi çıktığı zaman biz o haberi yapan çocuğu Yazı İşleri'ne çıkarttık, Mehmet Baransu'yu. Çocuk diyorum hala da büyümüş değil. Anlattı bizde haberi biz de dinledik. O yüzden çok küfür yedik. Herkes bizden gördü. Aradan bir iki ay geçti o adam bize helikopter düşürttü ya. 'Kardeşim saçmalam' dediğimizde de 'ama savcılar böyle demiyor' dedi. Bu kafayla hangi demokratikleşmeyi yapabilirsiniz?"

İşte o anlar:



ÇOK OKUNANLAR