MEDYA KÖŞESİ

Ruhat Mengi yine canlı yayında coştu! (VİDEO)

Her Açıdan programına katılan Eser Karakaş, üniversitelerdeki başörtüsü yasağını eleştirince Ruhat Mengi çileden çıktı.

Ruhat Mengi yine canlı yayında coştu! (VİDEO)

GAZETECİLER.COM
Star TV ekranlarında yayınlan 'Her Açıdan' programına katılan Eser Karakaş, üniversitelerdeki türban yasağını eleştirince Ruhat Mengi sözü konuğunun ağzına tıkadı ve adeta konuştuğuna pişman etti.

Ruhat Mengi, rograma sadece belli görüşteki insanları çağırdığı ve hiç bir muhalif görüşe tahammül etmediği yönündeki eleştirilerden sonra bir sürpriz yaparak Eser Karakaş'ı ağırladı. Liberal kimliği ve özgürlükçü fikirleriyle bilinen Karakaş Mengi'nin gazabından payını aldı. Karakaş'ın sözünü ağzına tıkayan Mengi adeta susmak bilmedi. Ne yapacaüını şaşıran Karakaş, hayretle Mengi'yi dinlemek zorunda kaldı.

Prof. Dr. Eser Karakaş'tı. Eser Karakaş'ın üniversitelerde uygulanan başörtüsü yasağını dile getirmesi ve yasağı eleştirmesi Ruhat Mengi'yi çileden çıkardı. Mengi sözü aldı ve susmak bilmeden konuşmaya başladı. Türbanın bir başlangıç olduğunu iddia eden Mengi, 'ardından Şeriat getirecekler' iddiasında bulundu.

Eser Hoca'nın sözlerini devamlı ağzına tıkayarak kendi fikirlerini dile getiren Mengi, yine felaket senaryoları çizmeye devam etti. Mengi, başörtüsü yasağını öyle bir örnekleme ile savundu ki Eser Karakaş hayrete düştü.

İŞTE RUHAT MENGİ'NİN KARAKAŞ'I HAYRETE DÜŞÜRDÜĞÜ ANLAR:


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum