MEDYA KÖŞESİ

Ruhat Mengi Yalın'ın savunuculuğuna soyundu!

"Bizimkilerin aklı fikri Yalın"da diyen Tuna Serim, hangi haber kanallarını eleştirdi?

Ruhat Mengi Yalın'ın savunuculuğuna soyundu!

Yalın'a gösterilen ilgiye çok şaşırdığını itiraf eden Tercüman gazetesi yazarı Tuna Serim  "HABER kanalları bir şarkıcıya yoğunlaştılar, kimi CD’sini ilk defa bende seslendirecek diye yayın yapıyor (NTV), kimi şarkıcının Eskişehir konserini canlı canlı yayınlıyor. (Habertürk) Haber kanalları müzikten çok haberle ilgilenir, ama bizimkilerin aklı fikri Yalın’da" diyor...

(...) Nedendir bilmem, tümü onu savunmaya soyunmuş, hani son CD’deki bir şarkısı Eurovision birincisi olan şarkıya çok benziyor ya, habercilere düşen, bunu yalanlamak oluyor. Ruhat Mengi Yalın savunucuğuna soyundu, sözü; “Bunu almışsa, Eurovision birincisi, Yalın’dan almıştır” demeye kadar getirdi.

"Haklı olabilir..."

NTV, medyaya bülten yolluyor, “Yalın bu konuda ne dedi” diye... Habertürk, Cuma akşamının en çok izlenen saatini, bir şarkıcının CD tanıtımı için çıktığı konser turnesinin canlı yayınına ayırıyor. Yalın haklı da olabilir, haksız da, müzisyen olmadığıma göre konuyu uzmanlara bırakıyorum, Beni ilgilendiren, haber kanallarının Yalın tutkusu, hiçbir şarkıcıya göstermedikleri ilgi şaşırtıyor da ondan.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar