MEDYA KÖŞESİ

RTÜK neden sadece büyük kanalları avlıyor?

Mesut Yar: Adalet sadece göz önündekilere işliyorsa, arka sokaklarda yükselen başıbozuk seslerin bir gün hepimizi boğacağından kuşkunuz olmasın

RTÜK neden sadece büyük kanalları avlıyor?

Mesut Yar: "Adalet sadece göz önündekilere işliyorsa, arka sokaklarda yükselen başıbozuk seslerin bir gün hepimizi boğacağından kuşkunuz olmasın."

 

Mesut Yar/POSTA

Aman ç.künüz düşmesin!

Büyük kanallarda cadı avı yapmaktan küçük kanallardaki önemli ayrıntıları görmüyor RTÜK yetkilileri. Bu durumda da herkes başına buyruk takılıyor... Daha önce de yazdım. İçinde “lan” kelimesi geçtiği için yayın durdurma kararı verdiler benim programa. Lan’ın sözlük anlamını bile bildiklerinden emin değilim... Fakat önceki akşam (ismini vermeyeceğim, ben şikayetçi tayfasından değilim) küçük bir kanaldaki programda Hamiyet isimli şarkıcının stüdyodakilere yemek dağıtıp; “Yiyin, ç.künüz düşmesin” diyebilmesine takmadıklarına eminim... Olan hep göz önündekilere oluyor. Adalet sadece göz önündekilere işliyorsa, arka sokaklarda yükselen başıbozuk seslerin bir gün hepimizi boğacağından kuşkunuz olmasın. Yaşayıp göreceğiz; yazıyorum buraya!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar