ROK'tan Ömer Lütfi Avşar'a: Şu hurafeden bıkmadınız mı be kardeşim!?
Rasim Ozan Kütahyalı, "Che öldüğünde çantasından Atatürk’ün “Nutuk”u çıktı" ifadelerini kullanan Ömer Lütfi Avşar'a "Şu hurafeden bıkmadınız mı be kardeşim?" diye seslendi.

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Avukat Ömer Lütfi Avşar'a Tarafsız Bölge'de sarf ettiği "Che öldüğünde çantasından Atatürk’ün “Nutuk”u çıktı" ifadeleri nedeniyle tepki gösterdi. Avşar'ı etiketlediği bir tweet atan Kütahyalı, "Che öldüğünde çantasından Atatürk’ün “Nutuk”u çıktı hurafesinden bıkmadınız mı be kardeşim? Komik bir palavra bu. Atatürk’e de Che’ye de ayıp. Bunu ilk Sinan Meydan uydurdu, öncesinde Bilal Şimşir uydurmuştu. Şimdi de bu CHP’li hukukçu. Bin kere çürütüldü bu yalan" dedi.
Che öldüğünde çantasından Atatürk’ün “Nutuk”u çıktı hurafesinden bıkmadınız mı be kardeşim? Komik bir palavra bu. Atatürk’e de Che’ye de ayıp. Bunu ilk Sinan Meydan uydurdu, öncesinde Bilal Şimşir uydurmuştu. Şimdi de bu CHP’li hukukçu. Bin kere çürütüldü bu yalan @omerlutfuavsar pic.twitter.com/nD5WB7iIAT
— Rasim Ozan Kütahyalı (@RasimOzan_K) December 17, 2020
Yuce Ataturk'u tum dunya taniyor, saygi ile aniyor. Yaptigi devrimleri ogen doktora tezleri, makaleler, kitaplar yazilmis. 67 Ulkede heykeli dikilmis. Che de, Castro da Ataturk hayrani idiler. Rasim Ozan Kutahyali Iftahar edecegine Ataturk'u neden kiskaniyor ki ?