MEDYA KÖŞESİ

Reha Muhtar'dan son koz PKK olacak iddiası!

Komplo yazılarına devam eden Reha Muhtar, hükümeti hedef alan "dış mihraklar"ın son olarak çözüm sürecine göz diktilerini, PKK'nın içini karıştırmak istediklerini iddia etti.

Reha Muhtar'dan son koz PKK olacak iddiası!
GAZETECİLER.COM
Son dönem kaleme aldığı komplo teorileri ile dikkat çeken Vatan yazarı Reha Muhtar bugünkü yazısında yine ilginç iddialarda bulundu. Muhtar, hükümeti hedef alan "mihrakların" PKK'yı savaş pozisyonuna çekmek için harekete geçeceklerini

"DIŞ MİHRAKLAR PKK'NIN İÇİNİ KARIŞTIRMAYA ÇALIŞACAK"

Muhtar, dış mihrakların son hedefinin çözüm süreci olduğunu iddia ederken "yakın zamanda PKK adına ‘hareketlenmeler görürseniz’ beni ve bu yazıyı hatırlarsınız" dedi. Vatan yazarı “Bundan sonraki hamleleri, PKK’yı yeniden harekete geçirmek” başlıklı yazısında “Uluslararası derin odaklar ve iştirakleri önümüzdeki günlerde bütün güçleriyle PKK’nın içini karıştırmaya çalışacaklar…” iddiasında bulundu.

"PKK'YLA BARIŞ İTTİFAKINI BOZMAK İÇİN HER YOLU DENEYECEKLER"

“PKK’yı silahlı mücadeleye yeniden çekebilmek ve sağlanan ‘barış ittifakını bozabilmek için her yolu deneyecekler…’ Meseleleri ‘barış için kurulan bu ittifaktır…’ Amaç Abdullah Öcalan ve PKK’ya ‘Kurduğunuz ittifak sizi istediğiniz yere götürmeyecek’ deyip onların aklını çelmektir… Bu ihtimal olsun istemem… Yazıyı da bu ihtimal engellenebilir umuduyla yazıyorum… Ancak yakın zamanda PKK adına ‘hareketlenmeler görürseniz’ beni ve bu yazıyı hatırlarsınız… O zaman zincirleme patlayan olayların ardındaki görünmeyen amaçları da deşifre etmiş olacaksınız… O zaman çok geç olacak… İnşallah o gün hiç gelmez…”

Yazının tamamı için