MEDYA KÖŞESİ

Reha Muhtar'a yine hırsız şoku!

Daha önce pek çok kez, evi, bürosu soyulan, arabası ve laptopu çalınan Reha Muhtar yine hırsızların kurbanı oldu.

Reha Muhtar'a yine hırsız şoku!
GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER) Türk televizyon tarinin en önemli isimlerinden biri Reha Muhtar. Halen Vatan gazetesinde yazan Muhtar, 4. kez hırsızlık mağduru oldu.

DAHA ÖNCE DE DEFALARCA SOYULDU

5 yıl önce evine giren hırsızlar, pantolun cebindeki para ve kredi kartları ile 2 cep telefonu çalmıştı Muhtar'ın. Bundan bir yıl sonra bir grup hırsız otomobilinin arka sağ camını kırmış ve aracın içinde anılarını yazdığı diz üstü bilgisayarını çalmışlardı. Geçen yıl ise evine giren hırsız otomobilinin anahtarını almış; Muhtar, hırsız ayağına değince uyanmış ancak soyguncuyu kovalamak yerine çocuklarının durumuna bakmak isteyince hırsızı yakalayamamıştı.

BU SEFER İKİ LAPTOP VE EL KAMERASI

Önceki gece ise Muhtar'ın çalışma bürosuna giren iki hırsız iki lap-top bilgisayarı ve Muhtar'ın el kamerasını çaldılar...

Bugün köşesinde olan biteni anlatan Reha Muhtar,  Hırsızlardan birini gören tanıklarım var... dedi ve ilginç bir iddia ortaya attı:

"Türkiye çok karışık günlerden geçiyor... Ya da şöyle söyleyeyim... Türkiye hep çok karışık ve gizli olaylarla doluydu, ancak şimdi olaylar ayyuka çıkınca, "olayların arkasında acaba başka bir el var mı?.." sorusu gündeme gelmeye başladı...

KENDİLERİNE YARAYACAK BİLGİ ÇIKACAK DİYE Mİ UMUYORLAR?

İki bilgisayar ve el kamerasını çalanlar, adi bir hırsızlık vakasının müsebbibiler mi yoksa, bilgisayarlardan ve kameradan "kendilerine yarayacak bilgiler çıkacağını" uman gizli ellerin tetikçisi mi?..

Polis arkadaş çalışma bürosundaki kitapları görünce "ben olsam bu kitapları götürürdüm, bilgisayarı değil..." dedi...

Bilgisayarları götürenler, onu tezgah altından satacakları üçbeş kuruşu mu önemsiyorlar, yoksa içinden çıkacak bilgileri mi?

HIRSIZIN BİRİNİN EŞGALİ BELLİ

 

Hırsızlardan birinin eşgali belli... Yakalanmasını bekliyorum... Dün arayan Hüseyin Çapkın ve Ramazan müdürün, bizzat benim yakınımda olan nice olayda gösterdikleri başarıyı, bu hırsızlardan esirgemeyeceklerinden eminim...

Bilgisayar önemli değil... Kimin ne yapmaya çalıştığı önemli..."

ÇOK OKUNANLAR