MEDYA KÖŞESİ

Rasim Ozan Kütahyalı sayıyı yükseltti!

Medya Mahallesi programını hazırlayan Ayşenur Arslan'ın da tutuklanacağını ileri sürdü ve "ben tutuklanmasını değil, tutuksuz yargılanmasını istiyorum" dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı sayıyı yükseltti!
GAZETECİLER.COM - Beyaz TV'de katıldığı programda Ahmet Hakan'ı "Ergenekon davası kapsamında savcılık soruşturuyor, tutuklayacak..." diyen Takvim yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, bugün de köşesinde sayıyı arttırdı.

AYŞENUR ARSLAN CİDDİYE ALIP YANIT VERMEDİ
Rasim Ozan Kütahyalı köşesinden "sabah şekeri abla" diyerek Ergenekon davasından tutuklanabileceğini ileri sürdüğü Ayşenur Arslan, bugün programında iddiaları ciddiye alıp Kütahyalı'ya yanıt vermedi.
Kendisini eleştirenlerin tamamının tutuklanacağını ileri süren Kütahyalı, CNN Türk'te Medya Mahallesi programını hazırlayan Ayşenur Arslan'ın da tutuklanacağını ileri sürdü ve "ben tutuklanmasını değil, tutuksuz yargılanmasını istiyorum" dedi.

"Biri ODATV suç örgütü soruşturması kapsamında, öbürü hem ODATV hem 28 Şubat darbe soruşturması kapsamında yargılanacağını bilen iki şahıs bana saydırarak hukuksal akıbetlerini önleyeceklerini sanıyor herhalde..." diyen Kütahyalı "Güzel kardeşlerim ben sizi ihbar etmiyorum, sizle ilgili süreç çoktan başlamış" yazdı.

BEN İHBAR ETMİYORUM YALAN SÖYLEMEYİN

"Ben size olacakları haber ediyorum, sizi ihbar etmiyorum, bilakis ısrarla ikinizin de tutuksuz yargılanması gerektiğini savunuyorum. Yalan söyleyip durmayın, ikinizin de tutuklanmasına karşıyım. Sizin tutuklanmanızı isteyenler hemen yanınızda, beni konuşturmayın..."


SABAH ŞEKERİ ABLA DA TUTUKLANACAK!

"Gölcük'ten çıkan binlerce somut belge ile hızlanan ve İstanbul'dan devredilip Ankara'daki savcılarca yürütülen 28 Şubat soruşturması kayıtlarına göre Ergenekon emriyle montaj kasetlerle Fethullah Gülen'i linç operasyonunun neferlerinden olan sabah şekeri ablanın da tutuklanmasına karşıyım. Bu abla da iki gündür benimle ilgili yalanlar söylüyor. Ama ben yine de kendisini affediyorum.

Bana kızmasın, ben mi ona darbecilerden gelen illegal montaj ve yalan operasyon kasetlerini yayınla dedim? Fethullah Gülen'i Ergenekon emriyle linç ederken niye hiç tereddüt etmedi?

YUH ALLAHIN ŞAŞKALOZLARI

İhbar ile haber arasında uçurum var. Ben olacakları haber veren adamım. 3.5 yıldır dediklerimin ne kadarı çıktı, siz iyi bilirsiniz... Sanki ortada hiçbir şey yok da, ben bu üç şahsın yaptıklarını kamuoyuna ilk kez açıklıyorum! Yuhh... Allah sizin müstehakınızı versin... Biz bırakalım bu eski Türkiye'nin medya şaşkolozlarını da Ergenekon soruşturmasının gidişatıyla ilgili daha ciddi bir meseleye değinelim...
ÇOK OKUNANLAR