MEDYA KÖŞESİ

Rana Turgut ile Oray Eğin'in ortak yanları ne?

Serdar Turgut bugün yine şapkadan tavşan çıkartmış. Biz 'Daha fazla nasıl ilginçleşebilir?' diye düşünürken O hep çıkacak bir delik buluyor.

Rana Turgut ile Oray Eğin'in ortak yanları ne?

GAZETECİLER.COM

Serdar Turgut bugün yine şapkadan tavşan çıkartmış. Biz 'Daha fazla nasıl ilginçleşebilir?' diye düşünürken O hep çıkacak bir delik buluyor. Turgut bugün eşi Rana Turgut ile Oray Eğin'in benzer yanlarını

"Oray herhangi bir restoranda eline mönüyü aldığı zaman anında alışverişe çıkmış Rana'ya benziyor. İkisi de siparişte durmayı bilmiyor ve mutlaka da en pahalı şeyleri almak zorundalar.

Rana TURGUT:Rana sadece alışveriş hızı nedeniyle hakkında bir dükkanı talan etmek suçundan dava açılabilmiş bir kadındır. Yine o alışveriş hız ve konsantrasyonu nedeniyle ailemiz Toys RUs dükkanında bulunan tüm malları satın almış durumdadır. (Bahsettiğim dükkan mahallenizdeki küçük dükkan da değil ha, dünyanın en büyük oyuncakçısından bahsediyoruz burada).

Oray EĞİN: Oray da yiyecek siparişi verirken aynı hız ve konsantrasyonu sergiler.
Bir defasında sabit fiyatlı mönüsü olduğundan istese de fazla para harcayamaz diye seçtiğim bir restoranda öyle bir şarap ısmarladı ki, siparişi alan garson bile bize acıdıydı ve 'Başka bir şarap seçseniz çok daha iyi olur' dediydi. Garsonun dediğini yaptığımız halde akşam yemeğine sonunda bin 500 dolar ödedik.

(Bu miktarın benim hayatımdaki reel etkisi 47 bin doların Abromowitch'in hayatında yaptığı etkiden çok daha fazla oldu. Aradan iki yıla yakın zaman geçmesine rağmen kendimi hala daha toparlayamamış durumdayım, iflasın eşiğinde yaşıyorum hala daha...) Oray'ın keyfi ise çok iyi, yiyor içiyor ve geziyor ve hala daha bana yemek ısmarlamıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar