MEDYA KÖŞESİ

Rahşan jartiyerle seksi pozlar verdi

Habertürk'ün 'ağıır' yazarı Rahşan Gülşan, şişmanlık derdini anlattı. Seks sorusunu yanıtlamadı ama seksi bir poz verdi.

Rahşan jartiyerle seksi pozlar verdi
GAZETECİLER.COM - Habertürk'ün 'ağır' yazarı Rahşan Gülşan, Ayşe Arman ile söyleşisinde hayatından ilginç bir kesit aktarıyor...
İşsiz kalıp ABD'ye gittiği dönemde 45 kilo birden vermiş...
İşte o gün de insanların ikiyüzlüğüne tanık olmuş.

Şöyle anlatıyor;

"Evet. Bir süre Amerika'da yaşadım. Krizde işsiz kalıp gittim.
Her şeyimi satarak. Orada çocuk baktım, yerleri temizledim, bu arada 45 kilo verdim ve Türkiye'ye 75 kilo olarak döndüm. Hayatım öyle bir değişti ki nefret ettim her şeyden.

Ben aynı insandım, bildiğin Rahşan ama bir anda herkesin gözdesi oldum, birçok şey renkleniyor tabii. Normalde kapılar, şişman kadının üzerine çarpar, zayıf olduğunda, adamlar o kapılan açıveriyor. O zaman seni fark ediyorlar.
Ama bu ikiyüzlülük sinirime dokundu. "

5 YIL 75 KİLO

5 yıl boyunca 75 kiloda hayatını sürdürmüş Rahşan Gülşan... Ancak sürekli rejim yapmak canına tak edince yeniden hızla kilo almış. Midesine balon taktırmış ama sadece bir gece... Ertesi sabah doktora yalvararak çıkarttırmış. Mide kelepçesi takmayı ise "vahşi" olarak niteliyor, hiç denememiş.

Şimdi yeniden kilolarına savaş açmış durumda. Sağlığı söz konusu olduğu için bir diyetisyen ile birlikte kilo verme çabasında.

SEKS KONUŞMAM

Ayşe Arman, Rahşan Gülşan ile 'şişman seksi' konuşmaya da yeltenmiş. Ancak Habertürk yazarı kestirip atmış;

"Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum. Aşk, seks konuşmam abi! Daha doğrusu tüm bunlan şişmanlıkla bağdaştırmak istemiyorum.

[photos]
ÇOK OKUNANLAR