MEDYA KÖŞESİ

Radikal'in spor yazarından sert sorular!

Örneğin birgün kıdem tazminatına da tırpan vurulursa yürüyecek misiniz, birer 'çalışan' olarak?

Radikal'in spor yazarından sert sorular!

Radikal yazarı Kenan Başaran "Futbol hukukunun altını üstüne getiren spor medyasındaki gazetecilerin kendi yasalarından haberi var mı?" yazdı ve bir dizi zor soru sordu. İşte Başaran'ın Fanatik gazeteciler! başlıklı o yazısından çarpıcı bir bölüm.

"Futbol Disiplin Talimatı'nın 55. maddesi, 6222 sayılı yasa..." diyerek futbol hukukunun altını üstüne getirenlerden kaçının kendi yasaları olan 212'den haberleri var? Çoğu artık "212" deyince "İkitelli'de bir AVM"yi anlıyor! Mazur görmeli çünkü bilen de 212'nin kuşa çevrilmesine seyirci kaldı.

Peki Metris'tekilere gözü kapalı kefil olan meslektaşlarımız, kâğıda bile dökülmemiş kitap taslağından ötürü 197 gündür yatan arkadaşlarına kefil olur mu? Kefilseniz buyurun pazar günü saat 13.30'da Galatasaray Meydanı'na...

Emre Belözoğlu'nun sendika çağrısı kadar, bizim, gitmesek de görmesek de Cağaloğlu'ndaki sendikamız niye heyecan vermez? Son söz 'taraftar'lara gitsin: Örneğin birgün kıdem tazminatına da tırpan vurulursa yürüyecek misiniz, birer 'çalışan' olarak?