MEDYA KÖŞESİ

Radikal yazarı Akşam'a fena yüklendi

Radikal yazarı Uğur Vardan, Akşam'ın bitmek bilmeyen maaş sorununa dikkat çekti...

Radikal yazarı Akşam'a fena yüklendi
GAZETECİLER.COM- Radikal'deki köşesinde Akşam gazetesinin spor sayfalarında yayınlanan bir haberden yola çıkan Uğur Vardan, Akşam'ın bitmek bilmeyen maaş sorununa dikkat çekti.

"5 Temmuz tarihli Akşam'ın spor sayfalarında 'Beşiktaş'ın çocuğu böyle mi olur!' başlıklı haber-analizde, Siyah-Beyazlıların basketbol takımının genel menajerliğine getirilen Haluk Yıldırım'ın geçmişte işlediği bir 'günah' hatırlatılıyor ve Yıldırım, bence hem okura hem de camiaya bir tür ispiyonlanıyordu.

Olay şuydu: Yıldırım 2008-09 sezonunda takım arkadaşları paralarını alamadığı için onlara liderlik yapmış, idmana çıkmamaları için organize etmişmiş. O dönem basına "Önce paramızı versinler, sonra idmana çıkalım" açıklamasını yapan Haluk, ardından icra yoluyla parasını tahsil etmişmiş. Haber-analize göre Nihat ve Egemen 'Beşiktaş düşmanı' ilan edilirken geçmişte böyle davranan Haluk'a niye görev veriliyormuş?

Evet, Nihat ve Egemen konusunda yönetim haksız ama bunun Haluk'un geçmişteki 'gururlu' mücadelesiyle ne ilgisi var Allah aşkına?

Haluk emeğine sahip çıkmış, arkadaşlarına da yol göstermiş. Bizim derdimiz sporcuların her daim aleyhinde olan bu lanet köle düzeninin yıkılması değil mi? Basının da bu düzenin gidişatına çomak sokanların yanında durması gerekmiyor mu?

Üstelik bu haber, yaklaşık üç aydır maaşlarını alamayan bir gazetenin spor sayfalarında yayımlanıyor. Üstelik insan, keşke Akşam da kendi Haluk Yıldırım'larını yaratsaydı demeden de geçemiyor."

ÇOK OKUNANLAR