MEDYA KÖŞESİ

Polisin sürüklediği çocuk CNN Türk'e konuştu!

Hakkari'de polis tarafından gözaltına alınırken yediği dayak nedeniyle hastanelik olan 14 yaşındaki Hatip Kurt ve annesi 5 N 1K'da Cüneyt Özdemir'e konuştu.

Polisin sürüklediği çocuk CNN Türk'e konuştu!
GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N 1K yine ilginç bir canlı yayına imza attı. Ahmet Türk'ün Samsun'da uğradığı saldırıyı protesto amacıyla Hakkari'de yapılan gösteride polis tarafından gözaltına alınırken yediği dayak nedeniyle hastanelik olan 14 yaşındaki Hatip Kurt ve annesi Güllü Kurt telefonla 5 N 1K'ya konuk olarak yaşadıklarını anlattılar.

Polisin henüz 14 yaşındaki Hatip'e uyguladığı orantısız şiddet medyanın da yoğun ilgisini çekiyor. Cüneyt Özdemir 'klasik bir güneydoğu öyküsü' olarak tanımladığı Hatip'in öyküsüne ekranda izleyip geçmenin ötesinde bir ilgi gösterdi.

Özdemir dün akşam olayın kahramanı Hatip ile annesi Güllü Kurt'u Van'da tedavi gördükleri hastaneden telefonla canlı yayına bağladı. Elmacık kemiği kırılan Hatip ve gözaltına alınma sırasında oğlunu kurtarmak isterken polisin şiddetinden nasibini alan annesi Güllü Kurt canlı yayında adeta isyan etti.





ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar