MEDYA KÖŞESİ

Pes yani! Bunlar artık ne uyduruyorlar!

Nazlı Ilıcak, 'hukukun üstünlüğünü savunduğu için cemaatçi' olduğu yönünde bir propaganda yapıldığını söylerken Şamil Tayyar'a yanıt verdi..

Pes yani! Bunlar artık ne uyduruyorlar!
GAZETECİLER.COM
Nazlı Ilıcak ile Şamil Tayyar arasındaki polemik Twitter sınırlarından çıkarak ekrana taştı. CNN Türk ekranında Dört Bir Taraf'ta konuşan Nazlı Ilıcak, Tayyar'ın kendisine yönelttiği suçlamalara cevap verdi.

Ilıcak, Odatv davasındaki şikayetini geri çektiği için kendisini eleştiren Şamil Tayyar'a verdiği yanıtta 'hukukun üstünlüğünü savunduğu için cemaatçi ve viskici' damgası yediğini söyledi. Ilıcak hükümete yakın çevrelerin kendisi hakkında emniyet müdürü Ali Fuat Yılmazer'e kara propaganda yaptığını ileri sürerken 'Durup dururken Şamil Tayyar'la polemiğe girmedim' dedi.

Ilıcak atışmanın nedeni şöyle izah etti:

"'Ben onun neden böyle MİT'e karşı tavır aldığını biliyorum ama burada söylemem' diyor. Bir de benim odatv davasındaki şikayetimi neden çektiğimi sorguluyor. Sanki ben odatv davasından Hakan Fidan'a karşı oldukları için vazgeçmişim. Ben bunu hiç önemsemedim. Ama sonra Antalya'ya gittim orada bana sordular, Ergenekon'un 'Bir numara'sı kim diye. Ben de Genelkurmay Başkanları olabilir dedim. Buna mukabil Şamil Tayyar'a da sormuşlar. "Nazlı Ilıcak Ergenekon'u ne bilir O Ergenekon'u viski markası sanar" dedi...

Ben de cevap vermesem insanlar "vay neler var bu işin içinde" diyecekler kaygısıyla Twitter'da yanıt yazdım. Bunun üstüne "Ben Ali Fuat Yılmazer'i senin gibi gammazlamadım" dedi. Pes yani! Bunlar artık ne uyduruyorlar, nasıl bir kara propaganda yapıyorlar... Bunun üstüne ben de Ali Fuat Yılmazer'i aradım. 'Ali Fuat Bey böyle laflar mı taşıyorlar size? Söylüyorlarsa inanmayın.' dedim. O da 'ben zaten itibar etmiyorum böyle şeylere' dedi. O'na da hükümete yakın bazı kimseler diyormuş ki 'Nazlı Ilıcak'a inanma sakın, O inanılmaz biridir'. Burada yargının üstünlüğünü savundum diye ne cemaatciliğim kaldı ne viskiciliğim ne bir şey..."


ÇOK OKUNANLAR