MEDYA KÖŞESİ

Pelin Batu Habertürk'e felsefeyle döndü...

Cemil İpekçi, Günseli Kato, Pelin Batu, Esra Elönü ve Cem Mumcu, Habertürk'te Ceren Akdağ Şahin'in moderatörlüğünde ilginç bir tartışmaya imza attılar...

Pelin Batu Habertürk'e felsefeyle döndü...
GAZETECİLER.COM
Habertürk'ün başarılı ekran yüzü Ceran Akdağ Şahin yeni programı  'Kime göre neye göre' dün gece seyirciyle buluştu.

Ceren Akdağ Şahin'in moderatörlüğünde, Cemil İpekçi, Günseli Kato, Pelin Batu, Esra Elönü ve Cem Mumcu'nun yorumcu olarak katıldığı program ilk gecesinde çarpıcı bir çok tartışmaya sahne oldu. Birbirinden farklı beş bakış açısının buluştuğu programın ilk bölümünde konu maneviyat ve insanın anlam arayışlarıydı. Konuklar, dini farklı yaşama biçimleri ve varoluşu anlamlandırma arayışlarını konuştu, konuyu herkes kendine göre yorumladı.

Maneviyat arayışlarının temelinde ne yatıyor? İnsanın anlam arayışlarının kökeninde ne var? İslam'ın mistik yönü; tasavvuf... Hıristiyan mistisizmi... Yahudilik ve kabala...

PELİN BATU TARİHLE GİTMİŞTİ FELSEFEYLE EKRANA DÖNDÜ

Daha Önce Habertürk ekranında "Tarhin Arka Odası"nda yorumculuk yapan Pelin Batu bu kez felsefe ağırlıklı bir programla ekrana dönmüş oldu.

Tarihin Arka Odası'nda yapmış olduğu gaflarla her hafta haber olan Pelin Batu, yeni programının ilk bölümünü de boş geçmedi. Pelin Batu maneviyat ve insanın anlam arayışlarının ele alındığı programda yazar Esra Elönü'nün 'Kurbandan ne anlıyorsun? ' sorusuna 'Ölü bir hayvan' diye cevap vermesi dün gece sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

"ALLAH NE KADAR KÖTÜ BİR VARLIK DEMİŞTİM"

5 yaşındayken izlediği bir filmden çok etkilendiği belirten Pelin Batu: "10 Emir filmini izledikten sonra bütün gece kustum ve Allah ne kadar kötü bir varlık demiştim" dedi. Pelin Batu'nun bu sözleri üzerine devreye giren Esra Elönü, konuyu Allah'ın yanlış kodlanmasına bağladı.



ÇOK OKUNANLAR