MEDYA KÖŞESİ

Paşa, Ertuğrul Özkök'e canlıda saydırdı

Osman Pamukoğlu Habertürk ekranlarında yine esti gürledi yine ilginç açıklamalarda bulundu. Pamukoğlu'nun Ertuğrul Özkök için söyledikleri de yenilir yutulur gibi değildi.

Paşa, Ertuğrul Özkök'e canlıda saydırdı
GAZETECİLER.COM
Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün Kürt sorununa çözüm olarak başlattığı bölünme polemiği medyanın gündeminde yoğun olarak tartışılmaya devam ediyor. Yiğit Bulut'un hazırlayıp yönettiği Sansürsüz, Habertürk ekranlarında konuyu Osman Pamukoğlu ile tartıştı. Emekli general yine esti gürledi yine ilginç açıklamalarda bulundu. Pamukoğlu'nun Özkök için söyledikleri de yenilir yutulur gibi değildi.

Bunlar şarap içsinler, çay içsinler. Çaykovski dinlesinler. Bunlar tuzukurular, başlattıkları sözün nereye gideceği de belli olmaz. Bu kadar onuşmaya bile değmez. Halkın da bunları dinlediği ciddiye aldığı falan yok.

Pamukoğlu'nun Kürt sorununa çözüm olarak sunduğu plan ise hayli ilginçti. Emekli general sorunu özel bir eskeri birlikle çözeceğini iddia ederken ordudaki yaşlı generaller için de ağır konuştu.

PKK'ya karşı 20 bin kişilik bir özel birlik kuracağız. 4 tane genaral yönetecek bu birliği. Öyle 60 yaşında generaller değil. Genç olacaklar. Dünyayı 40-50 yaş arasındaki insanlar yönetiyor. 60 yaşında general mi olur? Akşam eve gidince torunuyla damadıyla aşlesiyle oturan adam ölüm emri veremez.

Yorumlar