MEDYA KÖŞESİ

Pamir, Hıncal Abi'sini topa tuttu!

Hıncal Uluç bir kaç kez Balçiçek Pamir'i sütununda eleştirdi. Pamir sonunda dayanamadı Uluç'a zehir zemberek bir cevap verdi!..

Pamir, Hıncal Abi'sini topa tuttu!

Hıncal Uluç bir değil iki değil tam üç kez köşesinden Balçiçek Pamir'i eleştirdi. Pamir ise birinciye sustu, ikinciye cevap vermedi ama üçüncüye dayanmadı. "Artık okuduğunu da ters anlıyorsun Hıncal Abi" diyen Balçiçek Pamir, "Ben neysem öyle davranıyorum ama sen tehlikeli sularda yüzmüyorsun" dedi ardından yanıtlaması için Uluç'a sorularını birbir yöneltti...

-(...)  Neymiş? Sabah Gazetesi için "Nereden nereye" diye yazmışım. Nasıl yazarmışım. Pardon ama kime ne? En çok da benim hakkım var yazmaya. Üstelik o yazı AKP'ye muhalif bir yazı, artık okuduğunu da ters anlıyorsun Hıncal Abi. AK-P'nin Kadıköy adayı Sinan Ge-nim'i projelerini anlatırken canlı yayında dövmediğim için Hıncal Abi beni AKP'li ilan etti! Hayatımda bırakın sağ bir partinin sempatizanı olmayı, sol partiden başkasına oy vermeme saplantısını defalarca yazmış birine söylüyor bunu. Üstelik "Elim kırılsaydı da..." demeden. Hakikaten komik. Ez cümle, benim cephede değişen bir şey yok. Sen aslında iyi bilirsin sahip olduğum özgürlüğün tadını. Ciner grubunda uzun süre çalıştın. Bir gün müdahale ettiler mi sana? Sabah'ta yazarken de bugün HABERTÜRK'te de aynı çizgideyim. O zaman da canıma okuyordun, bugün de. Ama artık benim karnım tok böyle mahalle baskılarına. Ben ne düşünüyorsam onu söylüyorum,  kendimi farklı biri gibi pazarlamıyorum. Sen ise asla tehlikeli sularda dolaşmıyorsun.

Asla gerçek fikirlerini açıklamıyorsun.

Gel bir röportaj SÖZ SENDE yapalım. Tamamen siyasi ama. Merak ettiğim başlıkları demagoji yapmadan yanıtlarsan gelirim.
1-Kürt sorunu hakkında ne düşünüyorsun? Diyarbakır'da sence kim kazanmalı?
2-Malum açılım devam ediyor, Ahmet Kaya konusunda hislerin nedir? Nâzım Hikmet'-in mezarı Türkiye'ye gelsin mi?
3-Ermenilerden özür dileme kampanyasına destek veriyor musun? Rakel Dink'e mesaj yollamak isteseydin ne olurdu bu?
4-Köşk'e davet edilsen gider misin? Türbanlı kızlar "Sizi çok seviyoruz" diye boynuna atladığında ne yapıyorsun? Hayrünnisa Gül ve Emine Erdoğan'ı nasıl buluyorsun?
5-Aleviler Diyanet'te temsil edilmeli mi yoksa Diyanet kaldırılmalı mı? Zorunlu din dersi konusunda ne düşünüyorsun?
6-Darbe Günlükleri konusundaki fikrin nedir? Ergenekon sence nedir?
Gelene kadar başlıkları geliştiririm merak etme. Bitirmeden, yarın, izin verirsen Pazartesi Sohbeti'nde Bakan Sait Yazıcıoğlu'nu ağırlayacağım. Hani şu meşhur valimizin kardeşi. O da AKP'li, ama oku bak, değişik bir adam.
Uzun lafın kısası Hıncal Abi, eğer bir gün sahici olmaya karar verirsen...
Eğer tehlikeli sulara dalmayı düşünürsen... Ben buradayım. O zamana kadar vicdansızlık etme.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar