ALKIŞ

Özlem Pala'yı alkışlıyoruz...

TGRT Haber'in sunucusu Özlem Pala "izleyici bizden daha zeki..." diyor peki ama neden?

Özlem Pala'yı alkışlıyoruz...

Özlem Pala okullu bir gazeteci/televizyoncu. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu, yıllarca Ankara'da televizyon muhabirliği yapmış...

"13 sene Flash TV'de çalıştım. Siyasi partileri, Meclis'i takip ettim. Muhabir ve editörlük derken sabah programına başladım yine Flash TV'de. 1 sene devam etti program ama dedim ki 'biraz daha saha tecrübesi edinmeliyim.' Tekrar sahaya döndüm. 11. yılımda haber müdürü oldum. 1-1.5 sene sürdü. 3 yıl önce İstanbul'a geldim. TV em'de editörlük görevinde bulundum. Hafta sonu ana haberlerini sundum. 7-8 ay sonra TGRT maceram başladı. Fuat Kozluklu'nun editörüydüm. 2 senedir haber sunuyorum. Ayrıca 6 ayı aşkın süredir yürüttüğüm 'Benim Evim' programı var. Gayrimenkul ve inşaat sektöründeki son gelişmeleri sektör temsilcileriyle ele alıyoruz."

Böyle anlatıyor medyadaki geçmişini...

Türkiye Gazetesi'nden Gizem Duman'ın yaptığı röportajda, "Haberin sonunda gerekirse bir iki cümlelik yorum yaparım. O da gerektiğinde. İzleyici benden haber almak istiyor, yorum beklemiyor. İzleyici bizden daha zeki ve her şeyin farkında. Benim yorumuma ihtiyacı yok. Yorum için konuk çıkarıyoruz bültenlerde" diyor.

Bu realist tavrıyla da alkışı hakediyor elbette.


ÇOK OKUNANLAR