MEDYA KÖŞESİ

Özlem Gürses'in medya eleştirileri sürüyor!

Haber spikeri Özlem Gürses, izleyicinin daha çok erkek ancor'lara güven duyduğunu söyleyerek bazı programcıları da eleştirdi.

Özlem Gürses'in medya eleştirileri sürüyor!

Spiker-sunucu Özlem Gürses, ekranda güvenilirliğin ilk koşul olduğuna dikkat çekerek bilgi sahibi olmanın da önemine değindi.

Ekran önünde olan bazı isimlerin, programda konuşulan konuyla ilgili bilgi sahibi dahi olmadıklarına vurgu yapan Özlem Gürses, "Şeytan diyor ki canlı yayında durdur gir stüdyoya 'Ne anlatıyorsunuz, neyi konuşuyoruz şu anda?' diye sor, belki bilmiyor... Çok sığ bir şekilde yayına çıkıyor bazı arkadaşlarımız" diye konuştu.

Gürses, seyircinin neyi seçtiğiyle ilgili ise şu yorumu yaptı:

"İzleyici neyi seçiyor? Bir kere istikrarı seçiyor bana kalırsa herşeye rağmen. İki gazeteciyi seçiyor. Çünkü biliyor ki orada bir emek var ve üç, ne yazık ki yaşlı erkekleri seçiyor! Ama bu araştırmalarla kanıtlanmış birşey. Erkeklerden dinlemeyi tercih ediyor. Kadın çünkü ne yazık ki dünyada da pek çok inançta da 'şer' kaynağıdır ya, her haliyle, güzelliğiyle, bedeniyle falan, hep arka planda olması gereken bir mahluk kadın. Bu değişmiyor. Dünyanın her yerinde böyle. Dünyanın en itibarlı, en güven duyulan ancor'ları, orta yaşın üzerindeki erkekler. Onlar ne yaparlarsa yapsın, bu güveni sarsmıyor izleyicideki, enteresan."

KADINSINIZ VE BİR DE DEKOLTENİZ VARSA YANDINIZ!

Ekrandaki haberci kadınlarla ilgili yaşanan sorunlara da dikkat çeken Özlem Gürses, izleyicinin kadına güven duymadan baktığını belirterek "Hele bir de sizin saçınız, başınız, eteğiniz, göğüs dekolteniz falan varsa o zaman tam yandınız. Çünkü herkes ona bakar, sizin söylediğinizle ilgilenmez" diye konuştu.

Televizyon Gazetesi

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum