MEDYA KÖŞESİ

Özkök'ün gözleri hiç de öyle demiyor!

Ertuğrul Özkök'ün Hürriyet'in tepesinden ayrıldıktan sonra ne kadar mutlu olduğunu anlattığı röportajlarda gözleri hiç de öyle demiyor!

Özkök'ün gözleri hiç de öyle demiyor!
GAZETECİLER.COM -Habertürk'te Helin Avşar'ın Ertuğrul Özkök'le yaptığı röportajın ardından Vatan gazetesi yazarı Sanem Altan çok ilginç bir yazı kaleme aldı.

Özkök çiftinin aile dostu da olan Sanem Altan, Hürriyet'i 20 sene idare eden Ertuğrul Özkök'ün  çektiği acıyı neden hiç anlatmadığını, şimdi "dinleniyorum, hayatın unuttuğum yanlarını, keyiflerini yaşıyorum" derken bile gözlerinin "kırgın, öfkeli, yenilmiş" baktığını yazdı.

Eşi Tansu Özkök'ün kendisine "Ertuğrul öyle iyi ki o iyi oldukça ben daha iyi oluyorum, 'nasıl yaşamışım öyle 20 yıl, asla bir daha yapmam' diyor" dediğini; Tansu Hanım, 'Ertuğrul çok iyi' derken, Ertuğrul Özkök'ün de onaylayarak başını salladığını ama nedense gözlerinin öyle demediğini yazan Sanem Altan köşesine şöyle devam etti:

"O günden sonra merak ettim Ertuğrul Özkök'ü hep. Gerçi yazılarına devam ediyor... Yazılarında kendini anlatıyor... Daha önce iki defa da Ayşe'ye(Arman) röportaj verdi... Saba Tümer'e ve 32.Gün'e çıktı...

Ama gözleri her defasında anlattıklarından farklı bakıyor sanki.Hatta gözleri sanki ona inat, ne derse tersini söylüyor gibi. HaberTürk'teki fotoğrafı da yine öyleydi.

Merak ediyorum Ertuğrul Özkök çektiği acıyı neden hiç anlatmıyor...
Yirmi sene Hürriyet'i yönettikten sonra, ayrılmak aynı zamanda da çok hırpalayıcı olmalı. O bunun tam tersini anlatmaya çalıştıkça ben onu merak etmeye devam ediyorum... Kırgın, öfkeli, yenilmiş yanını görüyorum o her konuşmaya başladığında...

Doğal ve samimi olduğuna inandığı her cümlesinde, bunun için çaba sarf ettiğini düşünüyorum... O her defasında "dinlenmek güzelmiş" dedikçe ben, ne kadar yorulduğunu hissediyorum bunu söylemek için..."

Sanem Altan'ın Vatan'daki yazısını okuyabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR