MEDYA KÖŞESİ

Özkök'le Altaylı'nın dolabındaki iskelet: Ahmet Kaya!

Eski defterler açıldı bir kere! Ahmet Kaya'yı ölüme götüren linç kampanyasının öncüsü olan Hürriyet, Özkök ve Altaylı özür dileyecek mi?

Özkök'le Altaylı'nın dolabındaki iskelet: Ahmet Kaya!

GAZETECİLER.COM

Ertuğrul Özkök, Hürriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği koltuğundan kalktıktan sonra çok şey yazıldı söylendi. Seveni de sevmeyini de çok Özkök'ün. Ardından göklere çıkaran da oldu yerden yere vuran da. 

Özkök üzerinden yaşanan tartışmada eleştirel duran kalemlerin temel argümanı Hürriyet'in Özkök'ün yönetimi altında imza attığı bazı operasyonel yayınlar oldu. Ama bu yayınlar arasında en çok konuşulanı Ahmet Kaya'nın ülkeyi terkedip Fransa'da ölümüyle sonuçlanan linç kampanyası oldu.

Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Kanaltürk'de yayınlanan Ters Cephe adlı programda konuyu gündeme getirirken Özkök ve Fatih Altaylı'ya çağrı yaptı.

Rasim Ozan, Hürriyet'in Ahmet Kaya ile ilgili manşetlerini, bu manşetlerin sonuçlarını belgelerle ortaya koydu. Savcılık, Ahmet Kaya hakkında Hürriyet'in haberini dayanak göstererek dava açmış, ancak sözkonusu haber yalan çıkmıştı.

Kütahyalı Ahmet Kaya olayındaki rolü nedeniyle Özkök, Altaylı ve Hürriyet'e 'Özür dileme' çağrısı yaparken 'İntikam değil, adalet ve vicdan için bunları gündeme getiriyorum' dedi.

İŞTE HÜRRİYET'İN AHMET KAYA'YI ÖLÜME GÖTÜREN LİNÇ KAMPANYASI



Yükleyen . -



Yükleyen . -

ÖZÜR DİLEYECEK MİSİN FATİH ALTAYLI? UTANIYOR MUSUN?

[page_end]




Yükleyen . -



Yükleyen . -



Yükleyen . -

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum